27. helmikuuta 2011

kysymyksiä ja vastauksiaHih, varsin gorgeous blogger täällä. Kiitokset tunnustuksesta Annalle, tästä tuli kovin hyvä mieli. Tunnustuksen vastaanottamiseen liittyi joukko kysymyksiä, joihin vastaukset tulevat tässä:

1. Milloin aloitit blogisi?
Loppukesästä 2007. Odotin silloin nuorimmaistamme ja olin jäänyt kesällä sairaslomalle töistä selkäkipujen vuoksi. Kun luin jostain naistenlehdestä blogeista ja aikani kuluksi innostuin selailemaan niitä kovin. Lopulta aloin kirjoittamaan myös itse, tallentamaan kuluvia päiviä.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan lähinnä kodista ja lapsista. Kaikesta pienestä puuhailusta, suunnitelmista ja ajatuksista. Joskus innostun jakamaan tunteita herättäviä kuvia tai koteja maailmalta.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jokainen blogi on erityinen, ihan kuin jokainen kirjoittajakin on erityinen. Ehkä se onkin minulle se suurin ihastus blogeissa - kokea maailmaa niin monin eri silmin ja ajatuksin. Tässä blogissa sitä katsellaan minun silmilläni, ei paremmin tai huonommin kuin missään toisessakaan, mutta erilailla :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
En ole koskaan ollut päiväkirja-tyyppinen ihminen. Olin kokenut omien tuntojen lukemisen myöhemmin vain nolostuttavaksi mistä syystä ajatus 'bloggaamisesta' tuntui  vähän oudolle. Halusin kuitenkin jollain tavalla kirjata muistiin ensin raskausaikaa, esikoisen kasvamista ja sitten myöhemmin vain päivien kulkua, pieniä hetkiä sieltä täältä. Olisiko se blogin muistikirjamaisuus, mahdollisuus välittää tunnelmaa ja ajatuksia myös kuvien välityksellä mikä tekee siitä niin viehättävän välineen ajatuksille?

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin, tai toivoisin, kirjoittavani useammin. Olen kuitenkin hyväksynyt sen tosiasian, että tällä hetkellä aikani ei riitä blogin tiheämpään päivittämiseen. Mutta toivottavasti jossain vaiheessa sekin asia voi olla toisin.

Tunnustuksen eteenpäin jakaminen on aina hieman hankalaa, siis siitä syystä että haluaisi antaa tunnustuksen niin monelle. Siitä syystä teenkin kaikkien ohjeiden vastaisen päätöksen, ja jaan sen kaikille seuraamilleni blogeille: lista löytyy sivupalkista. Napatkoon ken tahtoo, toivottavasti mahdollisimman moni  :)

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiitos kauniista blogistasi Inka.
Ja onnea♥

Kate kirjoitti...

Yhdyn Marian sanoihin: Kaunis blogi sinulla!

selma kirjoitti...

Ihana blogi minunkin mielestä!