30. elokuuta 2007


Lasketaanko tämä projektin edistymiseksi?

Sain siis tuotua ikkunan sisälle ja pestyä. Jahka saadaan tehtyä hankintareissu Bauhaus'iin, niin ehkä se lopulta pääsee seinälle asti. Mukavaa, että olen tällä välillä jo onnistunut kehittämään pari uuttakin projektia:
1) Makuuhuoneen ovi täytyy ehdottomasti maalata liitutaulumaalilla. Mies kannattaa vihreätä, minä mustaa. Jos hyllystä löytyy mustaa maalia, siitä tulee musta. Jos löytyy vain vihreää, siitä tulee vihreä. Tasa-arvo ennen kaikkea!
2) Hahtuva-alusta pinnasänkyyn. Kuinka olen voinut unohtaa tämän?! Hahtuvaa löytyy isot määrät mitä ihanimmissa väreissä, joten tästä tulee kivaa!
3) Villasukat. Puikoilla on viimeisimmästä Novita-lehdestä hauskat polvisukat, mutta ohjeen lanka 7 veljestä tuntuu käsiin inhalta. Joten vastapainoksi olisi mukava aloittaa toiset sukat, mutta tällä kertaa jollain todella herkullisella langalla... mutta millä? Äääh!

Mies ampaisi aamupäivällä ison mattokasan kanssa pyykille (hieman saatoin johdatella tätä ahkeruuskohtautta hellästi huomauttamalla tekemättömistä töistä), ja minä puolestaan ahkeroin imuroimalla ja pesemällä kaikki lattiat. Nyt tuntuu siltä, että viime talven viimeisetkin pölyt on poispestyt ja uusi talvi saa tulla. Mikä siinä onkin, että vaikka kevättä usein ajatellaan kaiken uuden alkuna, minulle se uuden alku on aina ollut syksy? Maa ikään kuin luopuu kaikesta kevään ja kesän aikaisesta sadosta ja vetäytyy itseensä valmistelemaan uutta kasvua, uusia lapsia.
Puhtaat lattiat ovat nautinto, mutta näiden raskausvaivojen kanssa ei paranisi rehkiä. Toisaalta nytpä on hyvä (teko-)syy viettää loppupäivä sohvalla kutoen ja katsellen tytön kanssa lastenohjelmia.

2 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Kiva blogi, jänniä projekteja!

Nuttula kirjoitti...

Paljon projekteja taas käynnissä! Hahtuva alusta on pehmoinen ja helppo tuulettaa puhtaaksi. Ja liitutaulumaalit ovat hauskoja! Meillä on maalattu vain lapsille liitutauluja, mutta niillä voisi toteuttaa monta ideaa.