13. syyskuuta 2007

Muumeja ja villahousuahdistusta


Näpertelin eilen ja tänään valmiiksi nämä hauskat muumitaulut. Kehykset ostettu Ikeasta (3kpl/pakkaus ja hintaa muutama hassu euro), maalattu vesiohenteisella remonttimaalilla ja muumikortit löytyivät paikallisesta kirjakaupasta. Joskus sitä saa halvalla hienoa!

Aamulla, jo ennen aamuteetä iski päälle kamala huoli meidän villahousuista. Tai siis siitä onko niitä tarpeeksi? Tulokkaalle on vielä tarkoitus tehdä muutamat pitkälahkeiset ja ostaakin parit valmiina mutta entäs Siiri? Mitäs jos nyt joudunkin yht'äkkiä synnyttämään ja Siirillä ei olekaan tarpeeksi villahousuja? Aloitin heti perusteellisen inventaarion ja lopputulokseksi sain 13 kpl villahousuja. Niistä kahdeksat joutuivat samantein pesuun ja lanoliinitukseen, loput viisi saattavat selvitä ilman pesureissua. Mutta kyllä niitä silti tarvitaan lisää... varsinkin kun ainakin kolmet alkavat olla nafteja. Neljään täytyy tehdä uusi nauha (kuka ihme jaksaa kuukausitolkulla sitoa housuja kiinni rikkinäisillä/liian lyhyillä nauhoilla?!) ja yhdeksät kaipaavat perusteellista siistimistä: hahtuvat nyppyyntyvät kyllä ikävän näköisiksi. Loppuillan aion viettää sohvalla housuprojektin parissa -- tulokkaalle valmistuvat yhdet lyhytlahkeiset vielä tänään ja sitten otan urakaksi Siirille pitkälahkeisten teon.
Ah tätä pesänrakennusvietin hurmaa...Hei huomiseen!

5 kommenttia:

anelma kirjoitti...

Kivat muumitaulut! Meillä on saman sarjan kortteja kehyksissä makkarin ikkunalaudalla (tosin vain turkoosit ja sinisensävyiset kortit).

Luulin, että meillä on pojalla paljon villiksiä, mutta luulin väärin. Meillä on ihan kohtuullisesti. Teillä on paljon. Ja meille hankitaan nyt lisää :-). Eiköhän Siiri pärjäisi just ja just, jos nyt lähtisitkin synnyttämään.

Matroskin kirjoitti...

Nypyt saa hyvin pois partakoneenterällä. Ihana hymy.

Kanerva kirjoitti...

Olisi kiva nähdä kaikki villikset! Ne on niin kivoja - eikä niitä voi olla koskaan liikaa!

ammis kirjoitti...

Hassu! :-) Eikös Siiri käytä enimmäkseen aio-vaippoja nykyään? Vai käytättekö te niitä villiksiä ihan tavis-housujen tilalla?
Meillä taas on toisenlainen ongelma, kun yhtäkkiä tuolla pikkari-tytöllä pitäiskin olla sukkahousuja ja tavallisia housuja, tuntuu haikealta luopua villahousuista.

Lora kirjoitti...

Hei! Kiva blogi, Liivian talossa-blogista tänne surffailin ja jäinpä lukemaan tarkemminkin =) Olen miettinyt tekeväni samanlaisia tauluja noista muumikorteista, kun katselin niitä kirjakaupassa. Eivät vain oikein istu tytskän huoneen värimaailmaan =( Muuten olisivat ihan mahtavia...