16. syyskuuta 2007


Olen saanut uuden ihastuksen kohteen! Neulatyynyt! Vai mitä sanotte tästä, uusimmasta Etsy-ostoksestani? Kerrassaan hurmaava, eikö vain? Neulatyyny, sekä alapuolella olevat pienet maatuska-nuket ovat run amok'n käsialaa. Niitä ei voi katsoa hymyilemättä. Sitä paitsi neulatyynyhän on vain ja ainoastaan järkevä hankinta -- en kai voi kuvitella tulevani loistavaksi ompelijaksi jos minulla ei ole paikkaa missä säilyttää nuppineulojani?! Ja onhan aina mahdollista, että nuppineuloja on joku päivä niin paljon, että on hyvä olla useampia neulatyynyjä...Mikäköhän se on, mikä maatuskoissa viehättää? Onko niissä jotain niin perin tuttua, ainakin meille 70-luvulla syntyneille? Herttaisia ne ainakin ovat, ja huomaan pikkuhiljaa haalivani niitä eri muodoissa kotiini.Langat Siirin takkia varten ovat saapuneet! Sirdarin Biggaa Nutmeg'n värisenä, nappien väri on vielä päättämättä. Sormet syyhyävät päästä töihin, mutta maltan kuitenkin sen verran, että saan edes pari keskeneräistä työtä ensin alta pois.Pikkuneidin tärkeimmät. Kynät ja muumit. Tässä lattialle viskottuna, kiukunpuuskassa sitä kohtelee helposti kaltoin jopa aarteitaan.

4 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Maatuskat ovat pulleita ja äidillisiä, niillä on lämmin hymy.

Hasbu kirjoitti...

Mullakin on maatuskainnostus! Varmaan sitä samaa 70-luvulla syntyneiden nostalgiainnostusta. Tulikin tästä mieleen, että täytyy muistaa laittaa kuva maatuskarannekorustani blogiin.

Ja meilläkin lentää tavarat, aarteetkin.

Kanerva kirjoitti...

Meidän poika, joka on kanssa pari vuotias, heittelee kaikkea. Niitä rakkaimpiaankin.

Minä neuloin kesällä kanssa haltian hupputakin, käytin 10mm puikkoja, mutta isommat olisi ollut ainakin mun käsialalle paremmat. Innolla odotan kuvaa valmiista takista!

hillavilla kirjoitti...

Maatuskat ovat ihania. Meiltäkin löytyy yksi. Ja kyllähän tuo sisäkkäisyys tuo mieleen kivalla tavalla äitiyden mysteerin.