12. marraskuuta 2007

Neuleunelmia

Rowanin Knitting & Crochet Magazine #12 ei varsinaisesti tullut postin mukana, vaan se tarttui mukaani Lankabaarista. Tarkoitus oli ostaa vain kaksi kerää mustaa Eskimoa, mutta kun sitä ei sitten hyllystä löytynytkään kuin yksi kerä, olin ikään kuin velvoitettu ostamaan jotain muuta... Ainakin näin sen selitin itselleni.
Selitys tietysti on hieman ontuva, varsinkin kun ottaa huomioon etten vielä(kään) ole uskaltautunut neulomaan mitään englanninkielisen ohjeen mukaan. Mutta toisaalta, mitä enemmän ihania malleja näen, sen varmemmin olen jossain vaiheessa pakotettu ottamaan tuon ratkaisevan askeleen...


Verhot neulomalla! Wau -- näin pitkälle mielikuvitukseni ei ole päässytkään. Tosin tuon tekemisessä menisi varmaan ikä ja terveys, mutta ajatuksena ihastuttava.

Voisiko villasukat enää olla kauniimmat?! Nämä menevät samaan sarjaan Gudrun Sjödeniltä kuolaamieni polvisukkien kanssa, mutta että itse tehdyt! Tosin innostuin tuollaiset sukat Gudrunilta jo tilaamaan, ja jouduin toteamaan, että raskauskilot on hyvä tiputtaa ennen sukkien julkista käyttöä...

Mekko, totta kai. Lehdessä oli ohje sekä hihalliseen että hihattomaan malliin, ja minun silmääni tämä hihaton versio miellyttää enemmän.

Tällainen paita olisi kiva omaankin käyttöön. Tietysti sen voisi tehdä 'mukamas' miehelle ja sitten omia omaan käyttöön. Sellainen ihanan rento viikonloppuneule, jonka kanssa voi käpertyä sohvalle juomaan lämmintä glögiä. Varsinkin nuo taskut tekevät tästä jotenkin hellyyttävän.

8 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Aivan ihania neuleita! Kädet syyhyää päästä puikkoihin, mutta kun nyt aika vähän kortilla.

violet kirjoitti...

Noi sukat olisi hienot mutta ei minun taidoillani/hermoillani mahdolliset.

s a n s k u :) kirjoitti...

Ihania! Ihan melkeenhan tassa itsekin alkaa kutomaan. Sukat, ah! Miehen neulos ihanan miehekas.

Kate kirjoitti...

Oi, nyt minäkin jäin haaveilemaan tuosta villapaidasta... ja glögistä :)

tiuku kirjoitti...

arrh, ihania ihania!
Muuten Suuressa KÄsityölehdessa ilmestyy Rowanin malliston neuleohjeita suomennettuna. Mm. kuvien vaaleanpunaiset (ihanan romanttiset) villasukat olivat kai viime lehdessä, ja neulemekko sitä edellisessä? Näin ollen jos hyvin käy pääset Rowanin mallien kimppuun suomeksi! Toki malleja ilmestyy vain pari per lehti...

Tanya kirjoitti...

Voi miksi, voi miksi olen syntynyt neulepuikko keskelle kämmentä?!?

Ihanat sukat, ihana mekko, ihana pipo naisella!

Markka kirjoitti...

Oi, mitkä verhot!
Ihastuttava blogi, en ole ennen (muistaakseni) tänne eksynytkään. Suosikkeihin!

Anonyymi kirjoitti...

hei! toi haltijatakki on ihana..näin sen kuvan sun blogissa...voisitko lähettää mulle sähköpostitse sen ohjeen kun en ite saa puikoissa kirjaa pariin päivään kun tilasin sen kirjastosta...kävin ostamassa lankaa ja tekis mieli jo alkaa kutomaan sitä..
halmkrona_83@webinfo.fi