1. joulukuuta 2007

Joulukuu!!!


Lopultakin se on täällä! Joulukuu!!
Lunta maassa, miehellä vapaapäivä, kahvissa kardemummaa ja uunin päällä vastaleivottu leipä jäähtymässä. Tänään tehdään jotain kivaa.

Mulla on uusi addiktio, nimittäin LibraryThing. Siihen törmättyäni mielessä on pyörinyt vain kirjalistat, ISBN-koodit ja oikeat painokset. Pienten lasten kanssa aika kun on kortilla, joten omien kirjojen listaaminen on vasta alussa. Mutta hitsit se on kivaa! Niin, ainakin tämmöisen kirjanörtin mielestä ;)

Oikein mukavaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Nyt saa aloittaa jouluhössön jo ihan luvalla, jeee;)

anelma kirjoitti...

Olen juuri saanut pakattua lähemmäs 2000 kirjaa muuttolaatikoihin. Harkitsen tekeväni mieheni hulluksi avaamalla laatikot ja addiktoitumalla LibraryThing:iin. Kiitokset kivasta linkistä. Tervemenoa meidän perhesopu ja sujuva muutto.

Mustikka kirjoitti...

Juu, tervetuloa joulukuu! Vastaleivottua leipää, nam. Hyvää viikonloppua. :)

Liivia kirjoitti...

Kuvassa ihana henki! Mulla on samanlainen laukku ja samanlainen soikea peili, kotoisaa..

Matroskin kirjoitti...

Huikea peli, ihan kuin prinsessan. Tykkään lukea kirjoja, mutten omistaa.

s a n s k u :) kirjoitti...

Vastaleivottua leipaa... Oi ihanaa!

Pitaakin kayda tsekkaamassa tuo LibraryThing. En ole kuullut siita aikaisemmin. Mina olen ihan kirjapohko (kuten blogillani kavijat viime aikoina ovat huomanneet). Niita pitaa saada uusia koko ajan. Maailma avartuu niin kun lukee kirjoja.

tiuku kirjoitti...

Täytyy minunkin käydä kurkkaamassa Library Thing. Olen yleensä tosi huono tilailemaan netin kautta, tykkään hypistellä ja pyöritellä käsissä. On tosin totta että etenkin kirjojen suhteen nettikaupoissa kirjoissa on edullisemmat hinnat. Kirjakaupoissa jotain aivan huikaisevaa.
Kiva peili-lipasto :) ja huomaan jo jouluvalojakin*

joska kirjoitti...

Apuva. Mulla oli entisvanhaan kaikista kirjoista paperinen kortisto. Sitten nörttiydyin ja väsäsin tietokannan koneelle. Sen päivitys vain jäi kun esikoinen syntyi. Otin sivun talteen ja mietin uskallanko sinne mennä uudelleen. Kirjoja on ehkä 700 eli kaukana ollaan anelman luvuista.