15. tammikuuta 2008

Ikkunaostoksilla / Window shopping

Tällä kertaa lamppuostoksilla. Olen pidempään etsiskellyt lastenhuoneeseen uutta valaisinta, ja nyt tuli vastaan kerrassaan hurmaava lamppu. Tämähän oikein huokuu sellaista vanhan ajan tunnelmaa!
Lisäksi olen heikkona erilaisiin 'pikku valaisimiin'. Sellaisiin, mitä voi käyttää oikeastaan missä vain: työpöydällä, sohvanurkkauksessa, yöpöydällä, keittiössä. Parhaat näyttävät upeilta missä vaan, ja tuo alakuvan valaisin kuuluu ehdottomasti siihen kastiin.
Allaolevat valaisimet VilliNiityn valikoimista.Pictures by VilliNiitty


I'm windonwshopping for new lamps to our home. The first would be just perfect in children's room and the latter is just so darn cute! I mean, one could put it just anywhere and it would still look amazing.

7 kommenttia:

Helmi Raakku kirjoitti...

Ihana tuo ylempi lamppu! Minulla on kans jonkinlainen lamppufiksaatio ja koska en raski ikinä ostaa mitään mitä todella haluan, ostan sitten jotain semihaluamaani, ja yleensä käy niin, että pian haluan taas jotain uutta...

Jonna kirjoitti...

Minä puolestani olen himoinnut jo pitkään tuota pöytävalaisinta! ;)

Liivia kirjoitti...

Kumpikin kauniita, tuon pöytävalaisimen tarvitsisin minäkin!

Sanctuary kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia lamppuja. You make my day, too!

Tanya kirjoitti...

Mulle on aina lamput ja matot olleet jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeita hankintoja...! Väriltään, malliltaan, muodoltaan, tyyliltään, hinnaltaan :) Kuitenkin molempia on kodissa oltava... Yksi jalkalamppu sentään on olohuoneessa, jonka hankintaan ja valoon olen tyytyväinen. Onhan sekin jo jotain, eikö? :)

Inkivääri kirjoitti...

Juuri minunkin makuuni ovat molemmat - ihanaa, kun joku löytää itseä viehättäviä juttuja ja vielä kertoo eteenpäin, että mistä:) Kiitos taas Inka!

tiina kirjoitti...

Ihania!!! Mun pitäisi löytää lamppu tai lamppuja alakerran paskartelu/askartelu/lankavarastoon, on niin hämärää ettei nää mitään ja värit taittuu oudosti.