12. helmikuuta 2008

The Left Bank Look


Uusin kirjahankintani on Anne Hubertin The Left Bank Look: Easy Parisian-Chic Projects for Your Home and Clothes. Tämän Pariisissa asuvan suunnittelijan töihin voi tutustua lisää täällä.


Kirja on täynnä nopeasti toteutettavia projekteja, joilla saa helposti ja vaivattomasti persoonallista otetta kodin tekstiileihin tai vaikka vaatekaapin sisältöön. Kuvat ovat raikkaita ja inspiroivia, ja kirjaa hallitsee kauttaaltaan rento ote: hieman aikaa & vaivaa, oma mielikuvitus käyttöön ja voilà: tuloksena on jotain persoonallista ja yksilöllistä!


Itse viehätyin juuri tuohon projektien helppouteen: tämmöinenkin poropeukalo uskaltautuu siis kokeilemaan kirjan ohjeita. Liinavaatekaapista löytyy juuri sopivia valkoisia tyynyliinoja, katsotaan mitä niistä saan aikaiseksi!


I just received a copy of this beautiful book by a parisian designer Anne Hubert, The Left Bank Look: Easy Parisian-Chic Projects for Your Home and Clothes. More of her work can be admired here.


The projects in the book are easy: just with a little time and effort you can personalize your kitchen linens or that white old tee you just don't know what to do with. The book is filled with fresh and inspiring pictures, and there is this sense of fun through out the book -- I know I'm hooked! I just can't wait to get those old white pillowcases from the linen cupboard in my hands and see what I can make of them, with the help of Anne's instructions of course!


9 kommenttia:

kata kirjoitti...

Vaikea uskoa, että sinä olisit poropeukalo :-). Katselin vanhaa kuvaasi villatakista tytöllesi ja se oli ihana! Muutenkaan mikään blogissa ei viittaa poropeukalon suuntaa, päinvastoin.

Näyttää mukavalle kirjalle ja laitoin jo sen itsellni hankintalistalle.

HP kirjoitti...

Piti tulla minunkin kertomaan, että et varmaan ole Inkivääri poropeukalo=). Ihania käsitöitä olet luonut. Kunhan saan tuon nykyisen murheenkryyni-projektini valmiiksi, voin näyttää millaista on, kun ehta poropeukalo on vauhdissa, heh.

Kirjasi näyttää vaarallisen houkuttelevalta. Se näissä blogeissa onkin "huono" puoli, että löytää niin paljon kaikkia ihania kirjoja, lankoja, käsitöitä, sisustusjuttuja joita alkaa itsekin haluta. Tai sitten se olen vain minä, johon on helppo vaikuttaa =). Aikusten oikeasti olen kiitollinen blogimaailmalle monista ideoista ja vinkeistä!!

Matroskin kirjoitti...

Yhdyn edelliseen. Rahat menee kun leidit esittelevät toinen toistaan houttelevampia kirjoja blogeissaan (itsehän en toki niin tee...). Tosin toivoisin löytäväni vähän vaikeampia ohjeita: tuntuu, että kaikki ompeluohjeet ovat joko superhelppoja tai sitten älyttömän monimutkaisia. Ihan kuin siinä välillä ei olisi mitään!

inkivääri kirjoitti...

kata, kirja on todellakin hankinnan arvoinen, ainakin minun mielestäni :) Pientä poropeukalon vikaa minusta kyllä löytyy, kärsivällisyyttä ei ole juuri nimeksikään eikä ompelemisessa ainakaan taida kannattaa suosia 'mennään sieltä mistä aita on matalin' -ajattelutapaa ;) Kiitokset kauniista sanoistasi!

HP, sinä nyt et ainakaan ole poropeukalo, sen verran useaa ompelutaidonnäytettäsi olen saanut ihailla!
Voin luvata ettet ole ainut johon blogeilla on 'huono' vaikutus ;) Todellisuudessa on kyllä ihanaa mikä ideoiden kirjo blogimaailmassa vallitsee -- niitä pieniä tapoja sulostuttaa omaa arkea :)

Matroskin, oma ompelutaitoni on vielä niin lapsenkengissä, että en ole tuohon ongelmaan vielä törmännyt. Mutta olen kyllä kiitollisena pannut merkille, että superhelppoja (=minunkin toteutettavissa) tuntuu olevan runsain mitoin. Joskos ongelma alkaa sinulla olla siinä, että taitosi ovat jo niin kehittyneet, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa koittamaan niitä älyttömän monimutkaisia?!

violet kirjoitti...

Ihme kyllä en ole ostanut yhtään ompelukirjaa (tai sisustuskirjaa) kai koskaan, vaikka niitä tosi houkuttelevasti täällä esitelläänkin;-)
(Ai olempas, mutta siitäkin on jo vuosia...)

Mulla on vähän se etten voi sietää mitään ohjeita, en halua noudattaa kun en muka malta edes lukea.
Katselen kuvia että joo, tuollainen olis hieno, sitten yritän tehdä tuosta vaan. Aina joskus onnistuu, useinmiten ei.

Tanya kirjoitti...

Piti tulla kiittämään Home-kirjan esittelystäsi ja kommentista kysymykseeni. Kiitos! Kirja on revitty ulos postipaketista katseltavaksi, huokailtavaksi ja ihasteltavaksi. Seuraavaksi tekstit :)

Hubertin kirjakin näyttää syötävän ihanalta, mutta en tilaa... Enenenenenene! :)

Liivia kirjoitti...

Mulla sama tekotapa kuin Violetilla, Violet näyttää onnistuvan minua varmemmin. Yleensä tekeleeni päätyvät roskikseen täysin turmeltuneina.

Hienon kirjan olet taas hankkinut! Ja nyt on on mullekin tulossa japsikirjoja, hehee, vihdoin onnistuin tilaamishommassa!

violet kirjoitti...

Ei ei, en onnistu varmemmin. Pistän vain näytille parhaiten onnistuneet;-)

inkivääri kirjoitti...

Violet, musta kuulostaa perin hienolle se, ettei käyttäisikään aina ohjetta tekeleisiinsä. Taidan olla vaan niin kaavoihin kangistunut, että haluan lukea/kuulla tarkat ohjeet ennen toimintaa, ja mielellään vielä alkuun varmistella sitä, että olen ymmärtänyt ohjeen oikein. Joskus voisi olla kivaa vaihtelua tehdä vaan, miettimättä sitä sen kummemmin!

Tanya, kiva jos musta oli apua!! Hubertin kirja(kin) on kyllä tosi ihana ;)

Liivia, Heh minä myös heittelen epäonnistuneet tekeleet roskiin. Vaikka kai olisi fiksumpaa yrittää korjata tai purkaa, luulen ma.
Hienoa että tilaaminen onnistui! Onpa hauska sitten kuulla mielipiteesi kirjoista :)