10. toukokuuta 2008

Äitienpäivää!


Äitienpäivään valmistautumisen aloitin jo hyvissä ajoin. Nimittäin lahjomalla itse itseäni. Jalkaan pinkit tossut ja viimeisten värien päättäminen tulevaa peittoa varten. Jaa että mitä peittoa? Niinpä, siinä ajassa mitä olen suunnitellut ja haaveillut Ripple Blanketia, peitto olisi jo tehty. Vai oliko se hyvin suunniteltu jo puoliksi tehty? Sittenhän loppu varmaankin sujuu kuin itsestään..
Hauskaa Äitienpäivää kaikille!

7 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Ihanaa äitienpäivää sinulle myös!
Herkullisia nuo lankakerät, kuin munkkeja mutta kuiteskin paljon parempia!
Ehdottomasti olen sitä mieltä että hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty.Valitettavasti minussa vain ei kovastikkaan ole suunnittelijan vikaa. Innolla odottelen prpjekti kuvia.

WeirdRockStar kirjoitti...

Sinulla on kaunis blogi.
Hyvää äitienpäivää!

inkivääri kirjoitti...

tiuku: ne todella muistuttavat munkkeja - hauskaa! Minussa taas tahtoo usein olla enemmän suunnittelijan kuin tekijän vikaa. Joten valmista ei tahdo tulla kovinkaan nopsaan tahtiin :)

weirdrockstar: kiitos, tulipa hyvä mieli :)

Sara kirjoitti...

Ihania lankoja!!! Kelpaa siitä peitto tehdä :-)

Outi kirjoitti...

Herkullisen värisiä lankoja! Ripplen teko on kuin terapiaa, se on niin suuri ja tavallaan yksitoikkoinen työ (tosin värit antavat voimaa!) että sen tekeminen on kuin meditaatiota.

inkivääri kirjoitti...

Sara: niin minäkin ajattelen :)

Outi: Kiitos. Et ole ensimmäinen joka on sanonut tuota aivan samaa :) En malta odottaa, että saan parit UFOt vielä pois käsistäni ja peiton työn alle! :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.