6. toukokuuta 2008

Muistiinpanoja / notes for summer


Täällä ollaan, siis mummolassa keittiöremppaa tekemässä. Hiljaa hyvä tulee, vai miten sitä nyt sanotaankaan. Mutta oikeasti, hyvä tulee. Oikeastaan tosi hyvä, ellei peräti aivan kerrassaan hieno. Laitetaan kuvia jahka homma valmistuu.

Tämä remontti on kääntänyt ajatukset kohti omaa tulevaa remontointia. Ei mitään suureellista, mutta tärkeää kuitenkin. Nimittäin eteis- ja porrasremonttia. Tai no oikeastaan pintaremonttia vain, niin että itse sen toteutan. Yllä- ja allaolevat kuvat toimivat muistiinpanoina: vaaleaa, mutta kuitenkin värikästä. Maalattua puuta, paljon valoa, hieman kontrastia.
Mietinnät jatkukoon.All photos: LivingEtc Gallery

10 kommenttia:

Juliet Jones kirjoitti...

Nuista ihanista portaikoista tulee mieleen vahant ranskalaiset maalaistalot. Joita minä kuolaaaaan.. =D

Liivia kirjoitti...

Alimmaiset portaat houkuttelevat, mutta todellisuudessa valitsisin varmasti keskimmäiset.

Hyvää remppaa!

HP kirjoitti...

Kauniita portaikkoja.Toivotan hyviä ideoita omaan projektiin roppakaupalla!

Meillä pitäis eteistä saada toimivammaksi mutta jotenkin nyt ei vaan jaksa enää. Ukko haraa aina suunnitelmiani vastaan. Jospa kesällä sitten...

jaana*maaria kirjoitti...

Aivan miun maun mukkaan! Vaaleata, mutta värikästä. Ylimmäiset portaat pistin myös heti muistiin, taloprojektia varten...
Menestystä remonttiin ja ideoiden keruuseen!
t. jaana

Hannamari kirjoitti...

Ihania kuvia.. kerrassaan ihastuttavia!
Tuon ekan kuvan portaat ovat juuri minun makuuni :)

Mai kirjoitti...

Minäkin tahdon tuollaiset valkoiset portaat meidän nykyisten mäntyisten (yöks) tilalle! Vaan kuka hioisi ensin entisen lakan pois???:)

inkivääri kirjoitti...

Juliet Jones: tulee kyllä, ja kuolaan minäkin :)

Liivia: Alimmaisten värikkyys kiehtoo mua kovasti, vaikka maalatut ovat kyllä paljon käytännöllisemmät. Eivätkä kyllä mitenkään hassumman näköisetkään :)

HP: Meilläkin mies tahtoo olla muutosvastaisempi yksilö, mutta kun itse teen, niin tulee tehtyä :)

jaana*maaria: Ylimmäisten portaiden juju on kyllä kekseliäs. Pienellä vaivalla saadaan paljon ilmettä :)

Hannamari: :)

Mai: Sellaiset kamalat mäntyiset meilläkin nyt on. Kamala homma hiomisessa kyllä on, mutta minä en meinaakaan hioa kaikkea vanhaa lakkaa pois, vaan himmentää ja tasoittaa pinnan kauttaaltaan. Pieni riskihän siinä on, mutta omatpa ovat rappuset ;)

nooma kirjoitti...

oii..ihania portaita. Meille tulossa taloon sellaiset männynväriset. Ajattelin petsata askelmaosat tummanruskeiksi ja muuten kuultomaalata valkoiseksi.. toisaalta kokonaan valkoinenkin voisi olla hieno!

Mai kirjoitti...

Moikka Inkivääri! Palasinkin kertomaan, että olen onnellinen vaaleittein rappusten omistaja:) Meidän rappusten lakka oli jo niin vanhaa, että se tosiaan tarvitsi vaan hioa pinnaltaan hieman rikki ja sitten vaan maalia päälle:) Tuli ihanat, tykkään kovasti!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.