15. heinäkuuta 2008

Six things I like today

1. Kesätytöstäni. Hame kirppikseltä ja kengät alennuksesta. Tulivat tarpeeseen, tyttö kasvaa kohisten.


2. Leikekirjan nypräämisestä. Isovanhemmat leikittävät lapsia ja minä tyttö istun ruokasalin pöydän ääressä - leikkaan ja liimaan sydämen kyllyydestä.


3. Kukkakirjoistani. Kyläreissulta Hauholta saatiin mukaan jo ensimmäinen ihka oma ruusuntaimikin. Tulisikohan minusta vielä ruusutarhuri?!


4. Onnistuneista ostoksista. Kuppi tasseineen kirppikseltä, pieni mutterikeitin Tampereen Stockalta sekä kulho & termari jostain halpamarketista.


5. Kaalilaatikosta. Mammu teki, minä söin. Ja söin.


1. draped, 2. Grandma socks, 3. upstairs@blanccassis, 4. booksalongtheseine, 5. roses@perelachaise, 6. Untitled, 7. Daisies and blue sky, 8. mirror mirror on the wall - valentine's edition necklace 1.1, 9. Quilts on sale, 10. Berries, 11. The nice wagon, 12. Chairs, Pier., 13. light, 14. 棉被物语3, 15. mein Carousel, 16. mein moodboard details

6. Kesäfiiliksestä. Sellaisesta rennosta ja hyvästä. Sellaisesta, joka syntyy silloin kun osaa vain olla.

Haaste napattu Liivialta.

16 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Oli kyllä kesäfiilikset kohdallaan! Hyvä, että ketju jatkuu.

Kesiah kirjoitti...

Ihanan kevyt ja rentouttava tunnelma tässä postauksessa. Tuli itsellekin levännyt kesäfiilis (vaikken ole yhtään levännyt koko päivänä vaan huhkinut kymmenen edestä).

Kanerva kirjoitti...

Ihana tunnelma.

Sinun tekemät kollaasit ovat kyllä ihan parhautta. Niin kauniita kuvia.

Ansku kirjoitti...

Tulipas kiva olo tästä postauksesta! Tuo Ihanat pelargonit -kirja on kyllä hurmaava! Ruusukirjat on lukematta - en taida uskaltaa lukeakaan... ;)

Ikkunassa kirjoitti...

Tunnistin leikkaa-liimaa -kuvasta sen kulhokuvan. Minä olen leikannut joskus saman kuvan ehkä samasta lehdestä (joskushan samoja kuvia on eri lehdissä...) leikekirjaani. =) Pitääkin tehdä piiiitkästä aikaa kaalilaatikkoa, ylläriksi miehelle, jonka lempiruokaa se on! =)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Onko tuo termari ihan toimiva tapaus vai ootko kokeillut? Oon monesti katsonut tuollaista jossain marketissa, mutta en oo sitten uskaltanut ostaa, kun toimivuudesta ei oo takeita. Vaikka eipä tuo kyllä muistaakseni kovin hintava ollut. Kaunis se on joka tapauksessa :)

anu kirjoitti...

Ai mitä kuvia sain taas sinulta niin paljon inspiraatiota!!! KIITOS!
Ja minulla olisi tunnustus sinulle blogissani!

Sanni kirjoitti...

Tämä haaste oli jotenkin kiva ja nappasin sen Liivialta itsekin. Ihanat kirjat. Pelargonikirja minulla jo onkin ja käynnissä ruusuvilliinnys, joten tuommoisia ruusukirjoja on saatava!

Ostin Särkän perennataimistolta muutaman taimen. Nyt jännittää, miten onnistun niiden kanssa. Huvitti, kun hain niitä matlahuollosta. Ne sojottivat avolaatikosta, jossa oli paalinarua ympärillä. Bussikuski on varmasti ollut mielissään, silla märät suuret ruukut painoivat aika lailla.

inkivääri kirjoitti...

Liivia, kyllä on nautittu kesästä kaksin käsin. En edes muista koska viimeksi olisin onnistunut olemaan näin "lomalla". Koskaan ei ole liian vanha oppimaan, näköjänsä.

Kesiah, toivottavasti saat pian nauttia sinäkin kunnon kesätunnelmista - kesällä huhkiminen tuntuu paaaljon raskaammalta kuin talvella huhkiminen!

Kanerva, kiitos. Sanomasi lämmitti :)

Ansku, musta tuntuu että sun kannattaa vältellä tuota kirjaa kaikin voimin. Se on nimittäin *erittäin* vaarallinen! :P

Ikkunassa, kaalilaatikko on lemppariani. Kylmää puolukkasosetta vielä mausteeksi, ja nam!

Miia-Rebekka, ostin joskus noita isompia termareita ihan vaan siksi, kun ovat niin kauniita. Ja yllätyin iloisesti kun huomasin niiden toimivankin vielä kohtuullisesti. Sama juttu tämän pienemmän kanssa, toimii loistavasti, varsinkin hintaansa nähden :)

anu, kiitos kaunis!!

Sanni, minä tykkään hirmuisesti tällaisista haasteista. Niin usein jäävät ne päivän pienet kauniit hetket huomiotta.
Kiitos taimivinkistä. Olen yrittänyt hieman netistä katsella taimistojen sivuja, mutta alkuun pääseminen on aina hiukan arpapeliä. Taidanpa koittaa tilata tuolta vaikka jonkun taimen, ihan vaikka bussikuskien iloksi :P

Tiivi kirjoitti...

Hyvä mieli tuli tästä kirjoituksesta! :)

Merruli kirjoitti...

Loistavaa kesätunnelmaa!
Olen alkanut harkita kahvinkeitossa mutteripannuun siirtymistä, tuollainen pastellikannu lisäisikin tunnelmaa entisestään. Ruusujen kasvatus on jännittävää puuhaa, koskaan ei tiedä selviävätkö taimet talvesta ja minä ainakin odotan joka nupun avautumista innolla. Onnea ensimmäiselle taimelle ja sen kasvulle!

Ilona kirjoitti...

Olet todella osannut nauttia kesästä! Leikekirjojen kokoaminen on kyllä yksi parhaista harrastuksista, mihin olen koskaan keksinyt ryhtyä.

inkivääri kirjoitti...

Tiivi, olipas kiva kuulla! :)

Merruli, minä tykkään käyttää molempia sekaisin. Tuo pastellimutteri on kyllä niin soma, että sitä tulee käytettyä jo ihan omaksi ilokseen. Lisäksi se on juuri sopivan kokoinen vain yhden juojan käyttöön, isommasta riittää sitten useammalle.
Ruusut kyllä tuntuvat vievän ihan mennessään! Ehkä on vain hyvä, että tämä nykyinen piha on sen verran pieni, ettei sinne kovin montaa ruusua saa mahtumaan. Hiljaa hyvä tulee, vai miten sitä nyt sanotaankin :)

Ilona, kyllä - kerrankin. Mulla tahtoo olla paha tapa kerätä kamalasti kaikkea tehtävää kesälle, jolloin tulee vain pettymystä ja huonoa omaatuntoa kaikesta tekemättä&näkemättä jääneestä. Nyt päätettiin vain olla - ja kivaa oli :)

accomplice kirjoitti...

Vau mitä kaalilaatikkoa....herkkuani:) Onko tehty kermaan?

Squickie kirjoitti...

Noista kuvista huokuu kyllä sellainen aito kesäfiilis. :) Ihanaa jos pääsee käsiksi oleskelun nautinnon ytimeen. Pelkkä oleminen on yllättävän vaikeaa. Tekemättömät työt valtaavat uesin mielen.

Tässä vielä Summerblog 2008-merkki sinulle suloisten kesätunnelmiesi jakamisesta maailmalle. :)

memmu kirjoitti...

Olipa ihana haaste... ja suloiset vastaukset! Mosaikista löysin oman kuvanikin... kesäisen päivänkakkaran :).

Ihana blogi on sinulla!!!

-mervi