11. elokuuta 2008

Kirjoja & kasseja...


... ei voi olla liikaa. En ainakaan usko.
Aina löytyy tilaa tällaiselle kassille - varsinkin kun kesä on selvästi kääntymässä syksyyn ja koko kesän uskollisesti mukana kulkenut kassi alkaa tuntua aivan liian kesäiselle. Kyllä nyt kelpaa tossutella loppuviikosta Tanskassa uusi syyslaukku olalla..

Niin, niistä kirjoista piti kertomani. Mutta palaan niihin heti ensi postauksessa, nyt aion vain ihastella uutta laukkuani!

9 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Minä jo odottelen innolla kirjapostausta. Kiva, että laukusta saa iloa ja valoa päiviin. Minullekin uusi laukku oli viime viikolla moneksi päiväksi erityinen ilon aihe ja vieläkin aina kun silmä siihen osuu.

Anne kirjoitti...

Tosi kiva laukku! Oletko ostanut sen suoraan Cath Kidstonilta vai saako niitä myös Suomesta?

Liivia kirjoitti...

Ja minä odottelen Tanskan raporttiasi! Hyvää matkaa!

Kate kirjoitti...

Hauskaa matkaa!

Sanctuary kirjoitti...

Ihanaa matkaa! Raporttia odottelen minäkin. Jotenkin hupaisaa kun aina kun joku on Tanskaan lähdössä tuntuu kuin hän olisi menossa lähes pyhäinmatkalle, ja pienetkin jaetut kuvalliset ja sanalliset rippeet tekevät sivustaseuraajan kovin autuaaksi :)

Leena kirjoitti...

Tanskaan! Sinne tahtoisin minäkin. Hyvää matkaa!

Jonna kirjoitti...

Ihana kassi! Tanskaan?! Sinua onnen tyttöä! :)

Tanja kirjoitti...

Vieläkö ehtii huhuilla perääsi, että kivaa Tanskan matkaa!! Ihana kassi.

Maru kirjoitti...

Mekin käväistiin perheen kanssa Tanskassa ja kirjoittaja oli tietenkin enemmän kuin innoissaan. Jos ei omista todella paksua lompakkoa, voi sanoa, että tuliaiset jää pieniksi. Onneksi ilmapiiri ja ideat sentään ilmaisia. Polkupyörät jäivät lähtemättömästi mieleen...IHANIA !