6. syyskuuta 2008

Lauantai-illan huumaa


Tänään on huhkittu ja paiskittu töitä ihan urakalla. Siis siivoustöitä, raivaustöitä, perkuuhommia. Varastosta tuli kaksi peräkärryllistä kaatopaikkatavaraa. Ja juuh, meillä kierrätetään kaikki mahdollinen mutta silti. Kaksi peräkärryllistä. Nyt tuntuu tilavalta.
Löytyi sieltä aarteitakin. Iso muovipussillinen putipuhtaita, värikkäitä, kukikkaita lakanoita kaikissa mahdollisssa 70-luvun väreissä. Mun varastostani!? Käsittämätöntä. Siellä ne ovat olleet, varastosta toiseen. Ehkä ne olivat siellä ikään kuin palkaksi, vain odottamassa sitä että saadaan aikaiseksi. Niin että kiitos, ihan vaan varmuuden vuoksi.


Loppupäivä (-ilta) sujuikin sitten näpsäkästi sohvalla. Milloin kädessä virkkuukoukku (ripple edistyy, h i t a a s t i mutta varmasti) milloin sukkapuikko. Aika peruslauantai, mutta mukava sellainen. Vielä kirja kainaloon ja nukkumaan.
Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Kivan kuuloinen lauantai ja eikö ole ihanaa, kun saa tavaraa nurkista pois :) jotenkin puhdistavaa.
Minä olen tänään uuvuttanut itseäni kaupassa, kirpputorilla ja sienimetsässä, koska toivoisin saavani aikaan supistuksia. Laskettu aika on nyt sunnuntai, josta en toivo liian leppoisaa itselleni (haluaisin jo synnyttämään :)).

Lissu kirjoitti...

Kumpa itsekin saisin tuollaisen siivousvimman aikaan! Ties mitä löytäisin omista "jemmoistani" Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

ammis kirjoitti...

Ihanaa sunnuntaita teille!

violet kirjoitti...

Hauska muovipussilöytö!
Mulla ei ole mahdollisuutta löytöihin omassa kodissani sillä tällä hetkellä varastot ovat (tarkoituksella ja onneksi) niin vähissä ja tyhjät, että tiedän tarkalleen mitä on. Pahvilootat on minimissä ja mieli tyhjä;-)

maijja kirjoitti...

Minä rrrrrakastan tavaran hävittämistä! Ja siis kierrätän toki minäkin kaiken, mutta ylipäänsä se tunne, kun saa jotain pois vastuksiltaan, on mahtava. Ja hienoa varmasti löytää tuollainen ylläri!