28. syyskuuta 2008

villaa, villaa, lisää villaa

Mieleni minun tekevi, sydämeni halajavi. Villaa, villaa ja lisää villaa. Ja ehkä hiukan muitakin lankoja. Tekemistä olisi enemmän kuin päivässä aikaa neulomiseen käyttää ja suunnitelmia sitäkin enemmän.

Sukat edistyvät hyvää vauhtia. Palmikkoneule on tajuttoman koukuttavaa ja mielessä pyörii nyt ajatusta vaikka minkämoisista neuletakeista, itselle ja pienille.

Koukuttavaa on myöskin Noron Silk Garden (tytön kaulahuivi tulossa Lite-versiosta). Nyt vain harmittaa etten ostanut lankaa samalla myös myssyyn ja lapasiin - pitänee siis sännätä alkuviikosta taas lankaostoksille. Kiitos Villaketulle huivi-innoituksesta, enkä muuten millään malta odottaa Villaketun omaa huiviohjetta.

Viikonloppu on siis sujunut juuri niissä merkeissä kuin toivoinkin. Nyt painun keittämään ison pannullisen vihreää teetä, olen näes vakaasti päättänyt vähentää kahvinjuomistani. Kiitos siitä taas kuuluu Kemikaalicoktailille. Hauskaa miten paljon inspiraatiota ja ideoita sitä saakin blogimaailmasta :)

5 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Viikonlopun saldo on tosi hyvä, taidat olla aika nopea neuloja. Ja kiitos tuosta Kemikaalicoktail-linkistä jäin pitkäksi aikaa lueskelemaan.

Iiriskukka kirjoitti...

Voi,minä ihastuin niin tuohon Noron silk garden lankaan.Muistaakseni meidän paikallisessa lankaliikkeessä oli jotain noron lankoja.Minkähän hintaisia ne on?

Kanerva kirjoitti...

Ihania lankakuvia! Tuo vihreä lanka on ehkä ihaninta lankaa, mitä on olemassa! Ja Noron langat on niin ihania. Ja hintansa arvoisia.

Kivaa alkavaa viikkoa.

HP kirjoitti...

Täytyykin tutustua Noron lankoihin. Kuten huomaa, blogit todellakin ovat ihana inspiraation (ja tiedonkin) lähde =).

violet kirjoitti...

Mulla ei ole nyt mitään lankoja, ei mitään. En tosin tiedä mitä tekisinkään niistä, mutta jotakin, jotakin haluaisin.