30. joulukuuta 2008

valivalivali..


... ja vielä hieman lisää. Valivali. On nimittäin niitä päiviä. Mikään ei ole oikein, eikä kohdallaan. Minä en osaa mitään, ja olen ihan hölmö. Vaatteet ei istu eikä sekään ole mikään ihme, typeriä vaatteita kun ovat. Koti on ihan kamala, ja minä ihan laiska. Miksi en ole vieläkään tapetoinut eteistä, maalannut rappusia tai tehnyt niitä muita listalla olevia asioita. Kirjastoonkaan ei päässyt, ei tietenkään. Ilma se vasta kamala on ollutkin, harmaa ja synkkä.
Viimeisen itsepiristysaallon kohdalla päätin tehdä jotain. Vaikka sämpylöitä. Sanomattakin on selvää, että taikina ei noussut. Sämpylöistä tuli leipäsiä. Eilisiltana likoamaan laitetuista linsseistä tein keiton. Ilmeisesti niihin oli tarttunut eilisillan hyvää tuulta niin, että keitosta tuli erinomaista. Lapset söivät sitä sellaisella vauhdilla, että vieraampi ajattelisi heidän kärsineen nälkää pidemmänkin aikaa. Luulisi moisesta keittäjän mielialan nousevan mutta eipä ei. Tietty.Varsinkin kun yksikään keittämäni kahvipannullinen ei ole tänään onnistunut. On ollut pahaa kahvia ja vielä pahempaa. Loppupäivän olen luottanut mutteripannuun, siihen sentään voi luottaa. Kop-kop. Vaikken minä taikauskoinen ole, pahasti ainakaan.
Ehkä siihen on nyt hyvä lopettaa. Mutteripannuun. Se kun ei nyt ota pannuun. Heh heh.

11 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Kunnon valitus auttaa aina, helpottiko jo? Haleja!

Annu/annujaliinu.com kirjoitti...

Tiedän tunteen ja otan osaa :) Minä yleensä vielä pudottelen käsistäni kaikki tavarat (tärisevät raivosta, mokomat kourat).

Ei se yleensä päivää paria kauempaa kestä. Ehkä jo tänään se kahvi tajuaa onnistua olemaan hyvää?

Mai kirjoitti...

Hip hei!

Meillä on käytössä ihan nimityskin tälläiselle päivälle, nimittäin "paska päivä" (ei tätä kuitenkaan käytetä lapsen kuullen). Paskana päivänä on parempi jättää kaikki tekemättä, ei silloin kumminkaan onnistu mikään ja epäonnistumisten jälkeen ketuttaisi entistä enemmän. Joten been there, done that:)

Ps. anteeksi, kun tulin blogiisi kiroilemaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka siellä valitatkin (ja ihan syystä)niin minun on kehuttava sinua. On tosi kiva kun viitsit vastata kommentteihin. Sulla on interaktiivinen blogi, täällä on kiva käydä piipahtamassa. Onnekasta uutta vuotta! -Elisa-

Suvi kirjoitti...

Joskus vain on tällasia päiviä. Toivottavasti uusi vuosi alkaa iloisemmin.

Ja mutteripannua kaipailen. En oo uutena raaskinu ostaa ja kirpparilta ei oo löytyny.

Kate kirjoitti...

Mutteripannut on ihania.

Loistavaa vuotta 2009 sinulle ja perheellesi!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Mutteripannuun voi aina luottaa, ellei ole unohtanut laittaa vetta, mulle on aina silloin talloin kaynyt niin ja sitten pitaa uusia kumi.

Mutta tostahan onkin sitten hyva pujahtaa uuteen vuoteen.

Soppa kirjoitti...

Halirutistus. Mokomat kurjat päivät, tuttuja täälläkin. Valittaminen auttaa aina. :)

Inka kirjoitti...

Elisa, niinhän se muuten tekee! Lopulta ainakin, kun on aikansa valittanut ja ruikuttanut :) Kiitos.

Annu, kyllä se kahvi tajusi olla parempaa. Ainakin vähän. Vaikka pääasiassa kieltäydyin vielä sen keitosta. Paitsi l u o t e t t a v i l l a kannuilla :P

Mai, sitähän se suoraan sanottuna on äläkä turhaan pahoittele! Paska päivä, piste. Teidän tapanne kuulostaa jokseenkin järkevältä, harmeja vaan itselleen kerjää kun yrittää väkisin toimia niin kuin "normaalina päivänä".

Elisa, kauniisti sanottu joten kiitos. Vaikka välillä tuo vastaaminen sujuu paremmin, välillä huonommin. Tai ainakin kestää kauemmin. Oikein mukavaa uutta vuotta sinullekin! :)

Suvi, etsin myös aikani kirppiksiltä mutta vastaan ei tullut mistään, ei niin millään. Joten ekan ostin huuto.netistä (uuden, mutta pilkkahintaan) ja toisen pienemmän viime kesänä Tampereen Stokkalta. Ja ihan siksi kun se oli pinkki :P

Kate, kiitos ja sitä samaa sinulle! :)

iTkUpiLLi: kiitos nauruista! Vaikka ei se varmaan silloin naurattanut.. Mä olen unohtanut makaroneista veden ja silloin meni koko kattila pilalle.
Oikein mukavaa uutta vuotta sinullekin.

Soppa, kiitos sympatiasta. Sekin auttaa ja isosti!

violet kirjoitti...

Some days are better then others, lauloi U2 myos. Kaantaen sanottuna se on etta jotkut paivat on vaan paskoja.
Positiivista kuitenkin kun syyttaa etta vaatteet on holmoja kun ne ei istu! Joku toinen voisi menna niin pitkalle etta sanoisi jo etta minussa vika, ei vaatteissa;-)

terveiset Calais'ta!

Inka kirjoitti...

violet, kiitokset lomaterveisistä! :)
Musta se on aina vaatteiden syy jos eivät istu, vaikka periaatteessahan se on minun syyni että olen ostanut sopimattomia vaatteita. Mutta kuitenkin, vaatteen vika ;P