31. tammikuuta 2009

Aamupäivälläaurinko paistoi. Tehtiin kirppisreissu ja löydettiin monta värikästä tyynyliinaa. Sitten tultiin takaisin ja jatkettiin puuhia. Kukin omiaan.

5 kommenttia:

*Marie* kirjoitti...

it´s a long time since I wrote you, sorry for that:(.....but at the moment I´m a silent blogger. Time for writing comments is rare. The gingham tablecloth you have is so great!!! I hope you have a great weekend maybe you have a bit sun in Finland, here it´s so cloudy, MR. Spring where are you!!!! :(... hugs *Marie*

Liivia kirjoitti...

Ekassa kuvassa on jotain. Tykkään.

Olisipa kiva päästä pitkästä aikaa kirppiksellekin. Mutta liian pitkän matkana takana kaikki.

Sanctuary kirjoitti...

Mulla on hinku päästä kirppikselle, mutta olen luvannut itselleni, etten hanki mitään kotiin ennen kuin olohuone on taas käytössä ja enemmän tilaa ympärillä. Ei ole kyllä hauskempaa yhdistelmää lauantaille kuin aurinko, aamiainen kahvilassa ja kirppiskierros!

Niina kirjoitti...

Kirppikselle täälläkin ois pian päästävä. Vieroitusoireita jo. Onko sulla uusi kamera, kuvasi ovat upeita!?

:)

Inka kirjoitti...

*Marie*, it's so nice to hear from you! Sometimes other things take up all our time, and there is no time left for blogging. Don't feel bad if you don't have time right now, and remember that you are always missed :) I hope you have a beautiful Sunday :)

Liivia, kirppisreissu oli vähän semmoinen extreme-kokemus, automatkan päässä kahden känisevän lapsen kanssa mutta kun se oli tehty, oli hyvä mieli. Ehkä koitan uudestaan viikon päästä, ehkä.. :P

Sanctuary, eipä kyllä! Vielä kun sen kirppiskierroksen saisi tehdä ilman lapsia niin onni & autuus!

Niina, joo mulla on uusi rakas! Nikon D80 - harjoittelu on kovasti kesken, mutta enköhän mä lopulta opi sitä käyttämään ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan :)