18. syyskuuta 2009

French CountryLainasin kirjastosta vuodelta -84 peräisin olevan kirjan nimeltään 'Pierre Deux's French Country Style - A Style and Source Book'. Kirjoittajina Pierre Moulin, Pierre le Vec ja Linda Dannenberg. Huomaan monasti ohittavani hieman vanhemmat sisustuskirjat, erityisesti 80-ja 90-luvulta olevat, koska ne tuntuvat jotenkin tunkkaisilta. Värimaailma niissä on usein jotenkin kellertävä mikä kiusaa minua kovasti. Tämäkään kirja ei ollut siitä poikkeus, mutta tästä huolimatta en malttanut laskea sitä käsistä. Kirja on pullollaan hurmaavia kuvia ja mielenkiintoista tekstiä - jopa siinä määrin että tätä kirjaa pitäisi ihan opiskella. Kappale kerrallaan ja muistiinpanoja tehden. Minkä juuri taidankin tehdä, ihan syksyn kunniaksi.
Ajattelin poimia muutaman hauskan kuvan postausta kuvittamaan, mutta äärimmäisen tarkan karsinnan jälkeenkin kuvia kertyi 10. Ja vielä jäi toiset kymmenen odottamaan, josko nekin jossain vaiheessa tuolta suosikit-kansioista laittaisin blogin kaunistukseksi.


Arvonta on vielä käynnissä tämän ja huomisen päivän - jo on tullut ihanasti osallistujia. Kaunis kiitos kaikille kauniista sanoistanne, niistä jos mistä tulee hyvä mieli :)

1 kommentti:

Celia kirjoitti...

Kaunis blogi sinulla,
niin paljon inspiroivia juttuja ja kuvia.
Tuo Erica Tanov oli minulle aivan uusi tuttavuus, niin kauniita vaatteita, kiitos, Inka!!