5. lokakuuta 2009

pöh!On sellainen pöh! -olo. Ihan ilman mitään syytä. Kunhan pöh!'isyttää. Pöh! Varmasti sataa illalla, kun pitäisi kävellä lasten kanssa esikoisen liikuntakerhoon. Ainakin paluumatkalla, jos ei muuten.
Tuhat asiaa mitä pitäisi tehdä, mutta ei saa vaan tartuttua kiinni. Kun ei oikein tiedä mistä aloittaisi. Maalaisiko vai raivaisiko komeroita? Ompelisi vaiko neuloisi? Siivoaisi vaiko istuisi sohvalla lukemassa? Keittäisikö ison pannullisen teetä ja paistaisi pannukakkuja? Laittaisi musiikin soimaan ja tanssisi lasten kanssa niin, että kaikkia naurattaa?
Se kuulostaa jo paljon paremmalta. Joskus kannattaakin hiukan pöhistä, näemmä.

12 kommenttia:

Parolan asema kirjoitti...

Näistä kuulostaa kaikki hyvältä! Pöhinä auttaa joskus, huomaan itse että ääneen kun pöhisee huomaa mikä pöhinää aiheuttaa.

Miten osaakaan jo pakkasen purema ruusu yhä olla kaunis..

Kati kirjoitti...

Niinpä.. Pöhitipöh täälläkin. ;) Mulla on kyllä yksi tarkka syy, mikä ärsyttää, mutta sitä sitten onkin hyvä pöhistä.

Tanssiminen kuulostaa hyvältä. Auttaisikohan se täälläkin?

MariaK kirjoitti...

Mullakin on pöhinäpäivä. Onko se tämä maanatai?
Nuo kaikki vaihtoehdot oli hyviä. Joudun valitsemaan sen ulkopuolisen ja menemään pöhisemään vanhempaintoimikunnan kokoukseen... pöh. :)

moa kirjoitti...

lovely photos!

moa

violet kirjoitti...

Joo en tiä, kuule.
Samaa täällä on ilmassa.

Elisa kirjoitti...

Komppaan sua ja muita. Samaa pöh-fiilistä ilmassa täälläkin.

mimmu kirjoitti...

Koppi Inka:
http://mimmun.blogspot.com/2009/10/energiansaastoviikko.html

Laura kirjoitti...

Nyt on jo keskiviikko ja pöhinäpäiväsi jo historiaa mutta jos vielä vähän pöhisyttää, voisin piristää sinua kertomalla että olet tänään Ilonassa - yhdessä minun kanssani..(hih, kyllä nyt varmaan ihmettelet jos et ole jo tuota lehteä lukenut..)Enpäs kerro enempää, käypäs kurkkaamassa lähimmässä kaupassa jossa tuota Ilonaa myydään..hihi, kivaa tämä tällainen salaperäisyys..

Inka kirjoitti...

Parolan asema, kyllä se pöhinä joskus auttaa, ja juuri tuosta syystä että huomaa mikä sitten lopulta pöhisyttää :)

Kati, auttoi se tanssiminen(kin) :) Sitä paitsi joukossa on mukavampi pöhistä - sekin auttaa!

MariaK, toivottavasti pöhinä loppui aikanaan. Musta tuntuu, että maanantait ovat aika pöhinä-herkkiä päiviä. Johtuisko se mukavasta viikonlopusta että paluu arkeen ottaa joskus hieman koville? Vaikka kuinka kivaa se arki olisikin :)

moa, thank you - you are always so kind!

violet, menihän ohi? Täällä helpotti, lopulta. Seuraava päivä oli jo selvästi helpompi. Vaikka nyt, kun olo tuntuu juuri siltä että kuume on nousemassa ja flunssa iskemässä, alkaa kohta pöhisyttämään.

Elisa, sympatiat täältä. Kovasti omaa oloani helpotti, että sain sitä täällä pöhistä - ja että löytyi muitakin pöhisijöitä. Toivottavasti sinullakin olo jo helpottui!

mimmu, koppi ja kiitos!

Laura, no voi - oletpas sinä nyt salaperäinen! :) Pitää heti mennä etsimään tuo lehti käsiini!!

Melita kirjoitti...

Hei,
Kun on ihan PÖH ! niin kannattaa aina valita se helpoin vaihtoehto ja mielestäni se useimmiten liittyy jollainlailla sohvaan.
4 päivää myöhemmin on toivottvasti PÖH muuttanut muualle.Huomaan tämän päivänvalon hiipumisen vaikuttavan paitsi kuvaamiseen niin mielialaankin.

Tuula kirjoitti...

Pöhinä on joskus ihan paikallaankin. Kai siinä on jotain terapeuttista, että voi pöhpötellä ja vähän manaillakin välillä. Pöh!
Itselläkin kai on vähän sellainen olo... Paljon olisi tekemistä, mutta taidan köllähtää vaan katsomaan dvd:ltä elokuvan loppuun. Ja vähän namia lääkkeeksi pöhinään :P

Kaylovesvintage kirjoitti...

nice colors, good to have you back