13. kesäkuuta 2010

pesuja ja pusuja
Tänään on:
* syöty linssikeittoa
* tehty raparperipiirakkaa ja nautittu se jäätelön kera
* istutettu yrttejä terassille
* kerätty silityshelmiä lattialta sata kertaa
* pohdittu tapetteja ja todettu että päätös on oikeasti jo tehty
* mietitty lähestyvää Tanskan reissua
* juostu sisään sadekuuroa pakoon ja sen jälkeen taas nautittu auringosta
* siivoiltu kaappeja ja kerätty tavaraa kirpputorille
* oltu väsyneitä

Tänään pitäisi vielä:
* kaivaa kuopat kahdelle ruusuntaimelle
* imuroida ja pestä lattiat
* pestä pyykkiä
* laittaa tuhat koneellista puhdasta pyykkiä paikoilleen
* istua sohvalle ja olla tekemättä yhtikäs mitään

9 kommenttia:

erteblomsten kirjoitti...

lovely!

i had my little ponies when i was i child, i also bathed them a lot :)

vibeke

Maria kirjoitti...

Voi sinua mitkä listat!Paras on siellä viimeisenä:))
hamahelmirules:) teilläkin ??

Jonna kirjoitti...

Mieletön lista! Mikähän siinä muuten on, että pyykin kaappiin laitto voi olla niin hemmetin hankalaa aina välillä (aina).

Minunkin pitää antaa Haitulan kylvettää poninsa, näyttää niin kivalta!

jori kirjoitti...

Ihania nuo molemmat tapetit. Kumpaan päädyitte? Listan pituus ja työtehtävät kuulostavat sangen tutuilta, etenkin tuo tuhat koneellista pyykkiä. Voi kumpa taivaalta joku yö tipahtaisi pikkuruinen siivousarmeija =)

Inka kirjoitti...

vibeke, I too had those little ponies as a child and I loved them so! And I must admit, I still think they are kind of cute :)

Maria, paras ehdottomasti viimeisenä. Hamahelmirules, erityisesti tytön (5v.) mielestä mutta ovat myös pojan (2½v.) mieleen. Ja sitten siivotaan, urakalla... :)

Jonna, älä muuta sano. Samaa ihmettelen joka kerta kun totean taas kertyneen puhdasta pyykkiä kamalat vuoret. Kyllähän sitä pyykkiä pesee, mutta kun joku muu laittais ne paikoilleen..

jori, meillä päädyttiin lopulta kiuruihin. Tai mies ilmeisesti kyllästyi mun jahkailuihin ja ilmoitti, että haluaa linnut. Selvä se, passaa hyvin :)
Pikkuruinen siivousarmeija joka hoitais hommat yön pimeydessä kelpais tännekin. Ilmoitathan jos satut niitä näkemään? ;)

Tanja kirjoitti...

Minustakin listan viimeinen kohta on paras - itse mietin juuri tänään sitä että milloinkahan viimeksi olisi ollut sellainen hetki että olisi tullut vain oltua tai milloinkahan sellainen aika taas koittaisi. No, onneksi loma lähestyy ja meilläkin on tiedossa Tanskan matka. Minne päin Tanskaa olette menossa?

Rva Pioni kirjoitti...

Arki sielläkin tuntuu hieman haittaavan mukavampien puuhien tekoa. Ihania asioita olette kuitenkin tehneet tänään.
Kuullostaa ihan tutulta tuo, että imurointi ja pyykkäys jäävät viimeisiksi listalle. Minä myös helposti siirrän niitä tuonnemmaksi ja kirjoitan ne uuteen listaan (ja saan hieman huonoa palautetta).

Helena kirjoitti...

Mikä on tarina blogisi nimen takana?

Inka kirjoitti...

Tanja, kieltämättä se oli itsellekin se eniten odotettu kohta :) Me ollaan menossa äitini kanssa ensin Herningiin ja siitä sitten tarkoituksena tutustua lähialueeseen. En millään malta odottaa reissua!

Rva Pioni, nimenomaan! :) Imurointi ja pyykkäys on helppo jättää viimeiseksi kun niiden tekemättä jättäminen ei muuta tarkoita kuin seuraavalle päivälle hieman lisäpuuhaa. Mukavammat asiat pitää toki tehdä ensin pois!

Helena, nimi tulee ihan tylsästi nimestäni (Inka) ja lempinimestäni (Inkivääri). Voisi siis ajatella että täällä jaan ripauksen itsestäni :)