16. kesäkuuta 2010

sydämellistä
Äidille sataa taidetta. Sydämiä, piirustuksia ja kukkia. Ajatuksella tehtyjä ja suunniteltuja. Äiti tallettaa kaikki, laittaa päivämäärät taakse ja sulkee laatikkoon. Näiden arvoa ei mitata missään rahassa.


Lahjakkaan Minjan blogista löytyy hauska keittiö-aiheinen haaste. Nappasin sen tännekin ja keräsin pöydiltä nopeasti satunnaisen otoksen tavaraa. Satunnaisen mutta kovin kuvaavan.

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiva idea mäkin kävin "suklaablogissa"kurkkaamassa.Täytyy toteuttaa tuo kun palaan lääkärireissulta takaisin kotiin.Ihanaa keskiviikkoa sinulle Inka!

minja kirjoitti...

Voi mikä ihana sydän-taideteos!

Ja kiva kun osallistuit, näitä on mukava kurkkia :)
Niin ja kiitos myös kun lahjakkaaksi kutsut, kyllä lämmittimieltä <3

Inka kirjoitti...

Maria, en malta odottaa sinun toteutustasi! :)

minja, kiva kun kävit katsastamassa tämän :)

jori kirjoitti...

Mahtava aarreaittahan niistä vuosien mittaan kertyy ja hauska niitä aarteita on sitten tonkia kun muksut karttuvat. Ihania postauksia jälleen =)

Tanja kirjoitti...

Mun työkaverilla on huoneensa ovessa (sisäpuolella) juuri tuollaisia ihania sydämiä. Tuollaisiahan ne äitien aarteet ovat!

Synttärikakuista (vastauksena blogiini jättämääsi kommenttiisi): yksi helppo ja silti näyttävä vaihtoehto on valmiit kakkukuvat, esim. http://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Categories/%22KUVA%20KAKKUUN%22 .

Inka kirjoitti...

jori, kiitos :) Ja olen samaa mieltä noista aarteista.

Tanja, kiitos kakku-vinkistä. Löysinkin tuolta heti neidin kakkuun juuri sopivan kuvan. Ei tosin prinsessaa vaan vielä mieluisamman, Hello Kittyn :)