20. heinäkuuta 2010

riipaisevat
Tanskan matkasta on jo useampi viikko. En tähän päivään mennessä ole saanut läpikäytyä edes matkakuvia, pelkäsin niiden katsomisen riipaisevan liikaa. Olisin voinut jäädä sille matkalle, olisin halunnut jäädä sille matkalle.
Sanctuaryn Rebeccan matkakuvien kannustamana kaivoin kuitenkin kuvat esiin. Takerrun saamaani lupaukseen, että ensi kesänä mennään taas. Tällä kertaa pidemmäksi aikaa.

7 kommenttia:

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Onneksi matkoja on niin mukavaa myös muistella ja varsinkin uusia suunnitella! Mieluusti menisin ensi vuonna taas uudestaan, niin että olisi kuosit suunniteltuna ja unelmakolot varattuna jo hyvissä ajoin. Nyt meni aikamoiseksi viimehetken säätämiseksi :)

Maria kirjoitti...

Lämpöinen ajatus "paluuseen arkeen "-voimaksi!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana hymy ensimmäisessä kuvassasi, hyvää ja ihanaa kesänjatkoa.

himalainen kirjoitti...

Riipaiseva tunne kuvia katsoessa tuntuu tutulta ololta, matkat ja menneet hetket. On ihanaa tuollaiset lupaukset tulevista hyvistä hetkistä. Niitä tarvitsee, katsoa myös eteenpäin. Nämä on niin kauniit kuvat.

inkamaria kirjoitti...

ihania kuvia, ihanasta Tanskasta.
olen käynyt Tanskassa aika paljon vuodesta -81 lähtien, varsinkin nuorempana, sillä minulla on siellä hyvä tanskalainen ystävä perheineen. nyt on sinne jo pitkään ollut kova ikävä ja kaipuu, ja pojat tietty haluaisivat Legolandiin. haaveilemme matkasta Tanskaan, jospa se toteutuisi lähivuosina.
yksi mun lempparipaikkani on Fano:
http://www.visitfanoe.dk/international/en-gb/menu/turist/visitfanoe-gb.htm

HUVIlassa kirjoitti...

Neidin ilme kertoo kaiken...!

lumiomena kirjoitti...

Ensivisiitillä blogissasi, jonka tunnelman vangiksiä jäin. Tuo, että joidenkin kuvien katsominen tekee ihanasti kipeää, on tuttua. Kaikki mennyt talletettuna on suloisenkirpeää.