28. syyskuuta 2010

BoligLiv


 Lempilehteni, tai ainakin yksi niistä suurista suosikeista. Siellä näyttää olevan nyt hyvä tarjous, 
3 lehteä reilulla 10 eurolla. Ei paha, ei lainkaan paha.

 
Kaikki kuvat BoligLiv.

11 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan mahtava lehti! Kiitos tarjousvinkistä!

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Kiva lehti on! Kannattaa vaan olla tilauksen kanssa tarkkana, tilasin joskus tuollaisen kolmen lehden satsin, mutta tilaus jatkuikin ja tuli uusi reilusti isompi lasku perässä. Kuulemma pitää erikseen myös perua, muuten jatkuu kestotilauksena.

nuttula kirjoitti...

Tykkään BoligLivistä tosi paljon, mutta en uskalla enää tilata, kun aiemmin jouduin riitelemään heidän kanssaan laskusta. Laskut oli kaikki maksettu asianmukaisesti, ja lähetin heille siitä kuitin/myös pankista tilatun tositteen englanninkielisenä sekä sähköpostilla skannattuna että paperiversiona, mutta lasku tuli aina uudelleen ja lisien kera, ja kukaan asiakaspalvelussa ei osannut vastata englanniksi vaan aina tanskaksi. Hermostuttavaa! :)

Olen sitten sen jälkeen aina lentokentiltä yms ostanut jos on ollut tilaisuus.

Nonna kirjoitti...

Ihania kuvia lehdessä. Viikonloppuna nokka kääntyy kohti Köpistä, joten tiedän ainakin, mitä tulee mukana! =)

Hannastiina kirjoitti...

Minä kanssa tilasin ja nyt laskuja tippuu luukusta viikoittain. Kaikki pelkästään Tanskaksi. Aivan maailman ihanin lehti kyllä.

Mannukka kirjoitti...

Apua, mä tilasin muutama viikko sitten ja nyt luen noita kauheita laskutuskokemuksia. Tosin useimmat tarjouspätkät on kestotilauksia myös suomalaisissa lehdissä, eli peruuttaa pitää, mutta jos peruutusta ei noteerata niin... no saas nähdä miten käy.

Jutta kirjoitti...

Oi voi, aika paha. Olin jo tarjouksen innostamana tilaamassa, mutta ehkä en laskuhässäköiden takia uskallakaan.

Niina kirjoitti...

Boligliv on ihan PARAS lehti !

Minäkään en uskalla tilata Suomeen, sen verran olen kuullut näitä juttuja. Kerro sit kuinka meni tilauksen kanssa. Toi on niin halpa että houkuttelisi sillä aikasemmin kun katsoin Lehtitorin nettisivuilta, ois maksanut vuosi 145.45 (euroa) Suomeen tilattuna. Ja se on aika paljon se.

Inka kirjoitti...

Itse olen tilannut lehteä muutamaankin eri otteeseen ja saanut myös noita laskuja vielä tilausjakson päätyttyä. Mahdankohan olla erityisen kylmähermoinen kun en niistä kuitenkaan ole hätkähtänyt, ilmoittanut vain että en uusi tilaustani tällä kertaa. Ja laskujen tulo on sitten loppunut. Kurjia kokemuksia monella kuitenkin tuntuu olleen, että tarkkana on hyvä olla. Minä en malttanut olla käyttämättä tarjousta hyväkseni, on se NIIN ihana lehti :)

nuttula kirjoitti...

Niin siis minulle lähettelivät maksumuistutuksia, karhusivat menneitä jaksoja, jotka olin jo maksanut. Ehkä ne olisi pitänyt vaan olla noteeraamatta :-)

Hanna from the corner table kirjoitti...

Ikinä en ole päässyt lukemaan, mutta netistä olen ihastellut. Kiitos vinkistä! :)