24. elokuuta 2007

Elokuun loppu

Täällä on edelleen kuuma. Syysihminen ei millään malttaisi odottaa syksyn saapumista. Milloin on se aamu, jolloin ensimmäistä kertaa huomaan maan olevan kuurassa ja koiran hengityksen höyryävän aamun kirpeydessä?Syysintoiluani edesauttavat nämä ihanat kuvastot jotka posti toi tänään tullessaan. Bodenin kuvastosta nimeäni huutelevat erityisesti ihanat tummansiniset vakosamettihousut. Niistä huokuu jotain lukioaikaista tunnelmaa, joka silloin muinoin jäi kaihertamaan. MiniBodenista löysin myös Siirille kivaa -- mutta toisaalta yritän muistutella itseäni siitä, että tytön kaappi pursuaa jo toistaan ihanampia vaatteita.

* * * * *

Kunnon syysihmisenä olen valmistautunut lempivuodenaikani alkamiseen aloittamalla Siirille Anu Harkin Puikoissa-kirjasta hellyyttävän Haltijatakin. En inspiraation iskemishetkellä saanut mistään käsiini ohjeessa olevaa Bigga-lankaa, joten jouduin turvautumaan Cool Flamme'en. Takki valmistuu uskomattomalla vauhdilla ja on niin suloisen pehmeä. Lupaan näyttää kuvan valmiista takista ensisijassa. Tosin täytyy myöntää, että Bigga-langan puuttuminen jää kaihertamaan -- ehkäpä yritän saada sitä vielä käsiini ja tehdä vaikka toisenkin syysnutun. Eihän niitä voi olla liian montaa?!Tunnelmakuva vielä makuuhuoneen vaatekaapin päältä. Näinä päivinä meidän pitäisi aloittaa huoneen uudelleensisustus vauvaa varten. Samaan aikaan kun sormet jo syyhyävät päästä työhön ja suunnitteluun, olo myös hieman haikea. Huone on nyt niin kaunis ja harmoninen, juuri sellainen kuin sen haluankin olevan. Toisaalta, kaunis siitä varmasti tulee uudelleenjärjestelyn jälkeenkin.

3 kommenttia:

ammis kirjoitti...

Voi Inka, ihanaa että sulla on blogi! Täällä innokas lukija :-)

Ihania kirjoja ja inspiroivia ohjeita! Mullakin olis yhtä ja toista tehtävää vielä, vaan ei meinaa alaselkä kestää työpäivien päälle enää istumista ja kutomista (niin, no jos istuis vähemmän tietokoneella öisin ja iltaisin, niin vois kestääkin...valintoja, valintoja).

Rohkeutta, anna mennä vaan peiton kanssa!

ammis kirjoitti...

Niin ja nuo sun linkittämät nettishoppailupaikat iheuttaa vielä lisää turmiota tähän talouteen!

Annemari (anjojuut) kirjoitti...

oi, uppouduin lukemaan koko blogin läpi ja aivan ihania juttuja. Sormet rupesi oikein syyhyämään itselläkin kaikista kutomisista sun muista. Minäkin olen syysihminen ja kun puhuit tuosta syysaamusta... enpä jaksaisi odottaa :)