27. elokuuta 2007

Sataa!

Sataa!
On satanut aamusta alkaen. Ilma on tuulinen ja kylmä. Ihanaa! Takapihan köynnöksistä ovat lähes kaikki kukat kaikonneet ja ensimmäiset keltaiset lehdet ovat jo näkyvissä.
Tämä vanhan korituoli (sekä sen päälle heitetty pieni räsymatto) ovat molemmat vanhoja kirppislöytöjäni. Vasta tässä asunnossa meillä on ollut tilaa tuolille, vaikkakin tosin vaan ulkoterassilla.
Tekemättömien töiden listani alkaa taas kerran kasvaa kunnioitettaviin mittoihin. Etualalla näkyvät tuolit odottavat edelleen viimeistä maalikerrostaan, ja niiden takana oleva vanha iso ikkuna (myös yksi kirpputorilöydöistäni) pesua ja ripustamista olohuoneen seinälle. Ikkuna maksoi aikoinaan 15mk pienellä maalaiskirppiksellä -- tänä päivänä hinta taitaisi olla jotain ihan muuta. Onneksi perhe ja sukulaiset ovat kiltisti jaksaneet säilöä 'rojujani' vuodesta toiseen.
Ikkunan koristukseksi olen miettinyt vanhoja kauniita tapettipaloja, mutta saattaa olla että vanhan esineen kauneus tulee parhaiten esiin ilman mitään turhuuksia.

Lupasin miehelle, että vastaan tänään ruoasta. Luvassa siis Pirkan Luomuhernekeittoa (nam!) ja pannukakkua. Pitääkin lisätä To Do-listalleni myös ruoanlaitosta nauttimisen opettelu, tai ainakin ruoanlaitto.

2 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Hei Inka! Sinulla on hauskoja projekteja meneillään! Minäkin yritän opetella nauttimaan ruuanlaitosta, se on aika usein välttämätön paha. Kiva kun olit käynyt blogissani vierailulla!

Vintage living kirjoitti...

Kaunis tuo korituoli, tuo vanhanajan pitsiverannat mieleen...