21. syyskuuta 2007

NoteBook Addiction


Olen vuosikausia keräillyt (jopa hieman pakkomielteisesti) erilaisia muistikirjoja. Niitä on isoja ja pieniä, nahkakantisina ja paperikantisina. Osa on vielä täysin käyttämättömiä, ja osa on jo täytetty pullolleen paperileikkeillä, kuvilla ja artikkeleilla. Joku keskittyy sisustukseen ja toinen pelkästään muotiin.


Tällä hetkellä suosiossa oleva kirjanen on suloinen sekamelska kaikkea kiinnostavaa maan ja taivaan välillä.

Viikonlopuksi on jo varattuna pinkka naistenlehtiä, joiden kimppuun isken saksineni. Sisustuslehtiä en leikkele, paitsi jos olen hajamielisyyksissäni ostanut samaa lehteä kaksi kappaletta (niinkin käy toisinaan) tai jos olen kirppikseltä löytänyt pinon halvalla.

Niin joo, tytön Haltijatakki odottelee enää viimeistelyään ja postipoika toi eilen mukanaan ihanan kirjavia sukkalankoja Colinette'lta. Yritän huomenna näyttää niistä vuorollaan kuvia.
Mukavaa perjantaita!

11 kommenttia:

hillavilla kirjoitti...

Vaikuttavaa... kerrassaan!

Se haltijatakki kiinnostaa kovasti.. saisikos siitä pian kuvaa. Ja onkos sellainen vaikea tehdä?

inkivääri kirjoitti...

hillavilla: yritän saada huomiseksi siitä kuvan. Ei ole vaikea tehdä, päinvastoin -- mukavan helppo ja nopea :)

Helmiina kirjoitti...

Minullakin on leikkaa, liimaa, askartele kirjoja. Sinulla on hienoja aukeamia, etenkin tuo takka/sänky aukeama ja SJP:kin on kuva (ihana huokaus). En haluaisi joutua kenkineni Paola Jacobbin analysoitavaksi.

Haltijatakki kuulostaa mielenkiintoiselta. Minäkin haluaisin nähdä sen.

Matroskin kirjoitti...

Ihania vihkoja. Minäkin kerään muistikirjoja, tosin välttelen nahkaa kaikissa muodoissa. Hyvää paperia on vaikea löytää, siis vihkoa, jossa on hyvä paperi sisällä. Haluaisin opetella tekemään itse.

Liivia kirjoitti...

Muistikirja on monesti paras ystävä, tai ainakin loistava ystävän korvike! Hieno kokoelma, itselläni on vain mustakantisia muistikirjoja.

tiuku kirjoitti...

Kävin juuri to lankakaupassa vakaana aikomuksena tilata bigga langat haltijatakkiin. Myyjätär oli kuitenkin sitä mieltä, ettei lanka sovi takkiin (liian paksua, tönkköä) + kerän metreihin nähden hurjan kallista.
Olen huono vaihtamaan puikko kokoja& lankoja. Enkä haluaisi että takista tulisi ihan susi :( Langat jäi siis ostamatta.
Mitä mieltä olette? toimiiko Bigga lanka takissa hyvin,(menekki arvioita?? kirjasta en sitä löytänyt) Olisi ihana tehdä tytöille sellaiset.Tiedän että prinsessoina tykkäisivät taatusti.

omenakaramelli kirjoitti...

Ja minä kun luulin olevani leikekirja-hamstraaja! :)
Esittelemäsi muistikirja "life is a journey - travel light" löytyy itseltänikin!

Minullakin on monia erilaisia teemoja muistikirjoissani.
Leikekirjat kunniaan!!

inkivääri kirjoitti...

tiuku: onhan tuo lanka paksua, mutta ei mun mielestäni tönkköä. Paksua, pehmoista ja lämmintä. Mulla menekki oli reilu 5 kerää 12-puikoilla koossa 100. Makuasioitahan nämä tietty ovat, mutta kyllä mä tuosta takista tykkään hirmuisesti :)

heli kirjoitti...

ai, noin ne fiksut tekee! meillä kun leijailee paperisilppua ja lehtileikkeleitä ympäri taloa. nytpä minäkin menen, ostan muistikirjan ja liimaan ne kaikki kiinni.

Tupu kirjoitti...

Ihania muistikirjoja sinulla...Täällä myös yksi muistikirja ja lehtileikkeistä hurmaantuva.Minulla vain ongelma,etten tahdo raskia leikellä varsinkaan sisustuslehtiä!olen ratkaissut ongelman ostelemalla kirppikseltä leikattavia lehtiä ja häpeillen tunnustan leikkeleväni töissä vanhjoja lehtiä...

blair kirjoitti...

Minäkin keräilen vihkoja tai oikeastaan niitä tulee vain hamstrattua syystä tai toisesta. Kirjahylly on jo pullollaan niitä, osassa juuri lehtileikkeitä tai ruokaohjeita, yms. Leikekirjoja löytyy monelta kesältä vuosien varrelta ja teemavihkoja on kauhea kasa. Meitä on selvästikin monia, joilla on tämä sama pakkomielle!