23. syyskuuta 2007
Haltija-takki on valmis. Paitsi että napit pitää vielä ommella kiinni, mutta siis käytännössä se on valmis. Hieman reilu se on mitoiltaan, mutta parempi näin päin. Meneepä käytössä vielä ensi keväänäkin. Langan menekki 12-puikoilla 100-kokoon oli reilu 5 kerää, eli käytännössä 6 kerää.
Colinetten Jitterbug, väri Sahara ja 3'n sukkapuikot. Väri on ehkä hieman oransimpaa kuin kuvassa, sellainen syksyinen sekoitus oranssia, vihreää ja sinertävää.Tätä neulemekkoa/-paitaa olen nyt kuolannut, malli on kirjasta 'twinkle's big city knits' kirjoittajana Wenlan Chia. Vielä toistaiseksi pelottaa ajatus noinkin isosta projektista. Mutta ois tuo kyllä makea...

17 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Hupputakista tuli ihana, tuo väri on kaunis!

Aika hassua muuten, minulla on tässä tietokoneen vieressä juuri tuota samaa lankaa kerällä :) Puikoilla se kävi keväällä, mutta purin sen. Varmaan kun saan muut hommat alta pois nostan sukan taas puikoille.

Kate kirjoitti...

Ihana takki!

hillavilla kirjoitti...

Ihana takki! Tahtoo tuommoisen.... Mutta aloittelijan kärsivällisyys ei ehkä riittäisi, eikä aikakaan....Onko se taapero vai vauvamallia? Ja aivan ihanan väristä lankaa sinulla puikoilla....

Helmiina kirjoitti...

Ihana!

ammis kirjoitti...

On tosi kaunis takki!

Liivia kirjoitti...

Mielettömän hieno takki!! Näytin tytölle, että katso, haluaisitko sinäkin. Tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä: "Ei kiitos!". Voi voi tuota hänen huonoa makuuaan. Ehkäpä teenkin tuon itselleni!
Tekeilläolevakin näyttää hyvältä...

Nuttula kirjoitti...

Aivan ihana takki!!! Kaunis väri ja onnistunut kaikin puolin!

Matroskin kirjoitti...

Söpö nuttu. Ihailtavaa, että joku osaa ja jaksaa. Neulemekko on kovin paksun näköinen. Nykyään tuntuu kaikkialla olevan sisätiloissa niin lämmin, paitsi tietty jossain ihanassa vetoisessa puutalossa.

ELOHIIRI kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ELOHIIRI kirjoitti...

Hei! Vastavierailulla.

Mitäs sinä nyt siitä neulamekosta kyselet, kun itse näytät tekevän noin upeita vaatteita! Viimeisin villatakki on oikea namu!

Ja yhteistä meillä on tuo muistikirjaneuroosi. Itseltänikin löytyy vinot pinot käyttämättömiä ja käytettyjä kirjasia, osa sisustuksesta, osa muusta elämänmenosta. Ei niistä raaski luopuakaan...Ja ei onneksi tarvitsekaan. Eikös niin?

ELOHIIRI kirjoitti...

Ja se olin minä, kuka poisti kommentin tuosta välistä. Tuli liian monta kirjoitusvirhettä yhteen lauseeseen. Pahoittelut.

s a n s k u :) kirjoitti...

Ai muut oli jo loytaneet sut mutta minulle olet uusi tuttavuus. IHANA tuo Kuningas EI juttu! Eiko olekin jannaa miten ne monesti sanoo EI vaikka tarkoittavatkin JOO... Tulen nyt usein lukemaan kun sut loysin.

hillavilla kirjoitti...

Inkiväärille tätä kautta kiitos muuten ihanasta blogilinkistä, jonka bongasin blogistasi. Löytyy täältä kommentoijienkin joukosta. Aivan ihana!

Vintage living kirjoitti...

Tuo takki on aivan mielettömän ihana!

tiuku kirjoitti...

Kiitos takki vinkeistä. Takistasi tuli tosi söpö. Värit sopivat kivasti ja napit ovat ihanat! Ehkä meilläkin aloitellaan takki projktie pika puoliin :)

Kata kirjoitti...

Jestas, sie oot kone! Aivan ihanat sivut ja tuo takki etenkin on todella suloinen! :)

minja kirjoitti...

Mielettömän ihana takki!