27. syyskuuta 2007

Onkohan syynä syksyn hehkuva väriloisto vai jokin ihan muu, mutta tuntuu, etten laisin saa tarpeeksi värikkäistä langoista. Lankakaupasta ostetut herkulliset langat seuraavat minua vyyhdeissään huoneesta toiseen, en millään malttaisi laskea niitä näköpiiristäni. Mitä niistä joskus tuleekin, on tosin vielä hämärän peitossa. Toistaiseksi aion ihailla niitä vain näin!Jälleen kerran raskausvaivat ovat ajaneet minut sohvan nurkkaan lehtipinon kanssa. Isoäidin ansiosta saan nauttia siellä paitsi lapsivapaasta ajasta, myös suklaakorvapuusteista kylmän maidon kanssa. Mummolareissut on mukavia!

6 kommenttia:

hillavilla kirjoitti...

Voi tuo malabrigo -lanka on ihanaa...
Minunkin tekisi mieli sitä ad canelones -sävyä.
Mitäs nuo sinun lankasi tarkkaan ottaen ovat?

inkivääri kirjoitti...

hillavilla: Malabrigoa ostin 2 vyyhtiä, tuo oranssi (oikeasti livenä ihana sekoitus oranssia&keltaista) on Patagonian Nature Cottonia ja sitten vielä innoistuin hankkimaan lisää Colinetten Jitterbugia. Se on aivan ihana sukkalanka, ja meinasin josko tekisin siitä Siirillekin polvisukkia talven varalle :) Langat ovat ihania!

Mustikka kirjoitti...

Suklaakorvapuustit + kylmä maito = nam! Kuulostaa tosi hyvältä. Ja noi langat on niin ihania!

Kanerva kirjoitti...

Ihania lankoja! Minunkin tekisi mieli jotain uusia...

tiuku kirjoitti...

Ihanan möyheän oloisia lankoja :) tekisi mieli hypistellä ja pöritellä käsissä.
Toivottavasti et pahastu, kun olen niin kamalan utelias,mainitsit raskausvaivat,..
uskaltaako kysellä monennella kuulla olette menossa?
Vauva uutiset kun ovat niin ihania. Itsellä on ollut jo pitkään vauvakuumetta. Juuri olin toipumassa mutta noinkohan iskee taas :) Ajatella sekin on mahdollista, kaksosten jälkeen?!

inkivääri kirjoitti...

tiuku: kyllä vaan sopii kysellä :) Meillä on nyt menossa rv36+, joten pikku hiljaa ollaan loppusuoralla. Musta tuntuu, että vauvakuume on yksi maailman salakavalimmista taudeista -- itse olen onnistunut potemaan sitä jopa nyt raskauden loppumetreillä. Miten voi haaveilla kolmannesta lapsesta ennen kuin on saanut toistakaan maailmaan..? ;)