28. syyskuuta 2007

Onnea matkassa


Tänään kierreltiin mummolan lähistössä kirppareita. Reissusta tuli niin onnistunut, että se korvaa monien vuosien epäonnistuneet kierrokset. Löytyi vanhoja froteisia vauvanvaatteita, hauskoja retrokankaita, värikäs täkki vauvan alustaksi talvipakkasille, ompelutarvikkeita ja vanhoja käsityökirjoja. Ja kaikki oikeasti halvalla! Tiedänpä missä tullaan vierailemaan jatkossakin mummolareissuilla...

9 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Voi mikä kangas!

Matroskin kirjoitti...

Huh mikä slaavilaishenkinen kangas. Näen varmaan noista perhosista painajaisia, kun ne ovat niin ylitsevuotavia.

milano kirjoitti...

Wau! Ihana kangas ja kuvio! :) Tuosta saisi paljon ihania juttuja aikaiseksi :)

tiiti kirjoitti...

Kirpparilöydöt saa kyllä hyvälle mielelle, etenkin jos löytää yllättäen jotain ihanaa! En oo ite käyny pitkään aikaan kirpparilla, mut sun löytöjen innottamana vois joku päivä käydä taas :)

minja kirjoitti...

Onnea ihanista löydöistä! Tuo kangas on mahtava :]

Haastan sinut kuvaamaan bloggausmaisemasi: "Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaabloggausympäristöäsi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Tupu kirjoitti...

Kankaasta tule jotenkin "lämmin fiilis". Miten aiot sen hyödyntää? Intohimoisena kirppis kiertäjänä tiedän sen mukavan kutkuttavan tunteen, kun tekee itseä ilahduttavia löytöjä. Kirppiksien kiertelyyn kuuluu myös ne pettymyksen tunteet, kun mitään mukavaa ei löydy! Mutta onneksi välillä onnistuu!!

Pikkujutut kirjoitti...

Kuulosti mukavalta ostosreissulta!
Itse en pääse kirppareille kun vasta taas ensi kesänä...Tylsää!

Mewril kirjoitti...

Onnea upeista löydöistä! Ja kuvan kangas on aivan upea. Mä metsästän jotain saman tyylistä ensi kesän juhlamekkoa varten...

Mustikka kirjoitti...

Onnistut kirpparireissu jättää hyvän mielen pitkäksi aikaa! Kankaassa mahtavat värit.