6. lokakuuta 2007

Arkisia asioita


Kuinkakohan monta tuntia päivän aikana tulee vietettyä kylpyhuoneessa? Suurin osa siitä ajasta menee pyykinpesuun. Niin pesukoneen täyttöön ja tyhjennykseen, kuivausrummun täyttöön ja tyhjennykseen, tahranpoistoon, villahousujen pesuun & lanoliinitukseen, hienopyykkäykseen ja pyykin lajitteluun. Pyykkäys on ihanaa!

Sitten tietysti on neidin pesuhetket aamuin illoin, vaipanvaihdot ja pyllyn pesut.


Omiin hetkiin haluaa jo pientä luksusta. Niin iholle kuin mielellekin. Rauhallisista kylpyhetkistä pitää nauttia kaikin keinoin, vielä kun se on mahdollista.

5 kommenttia:

ammis kirjoitti...

On tosiaan paljon arkisia pieniä asioita, joista sun kannattaa nyt nauttia kunnolla, kun vielä voit. Vessassa käynti, suihku, lehden luku, hiusten laitto... Ne ensimmäiset viikot vauvan kanssa on kieltämättä aika yli-intensiivisiä, eikä sitä omaa aikaa juuri ole. Voimia viimeisiin viikkoihin!

Mary kirjoitti...

Minäkin rakastan pyykinpesua! Puhtaan pyykin tuoksu on ihana. :)

Matroskin kirjoitti...

Kerran porhalsin esikon kanssa peppupesulle niin tarmokkaasti, että iskin vauvan pään kylppärin ovenkarmiin (hän oli silloin vasta muutaman kuukauden ikäinen!). Vähänkö tuli syyllisyydentunnot. Tahaton pahoinpitely.

Hauschkat ovat ihania, mutta liian tyyriitä.

Tupu kirjoitti...

Kuviasi katsellessa heräsin miettimään milloin ihmeessä viimeksi olen"oikeasti" hoitanut kasvojani tai tehnyt kuorinnan, jollaisen ennen lasta tein säännöllisesti. Nykyisin tuntuu, että pesun vedellä on pakko riittää, muuhun ei ole aikaa. Ehkäpä nyt sain kimmokkeen!

Heli / Kuvablogisti kirjoitti...

Oi sentään, mä en pidä pyykinpesusta ollenkaan. Enkä muutenkaan kotihommista. Mieluiten kuvaisin ja lukisin valokuvakirjoja ja taidehistoriaa. Eräs kaveri sanoikin tässä eräänä päivänä, kun kehuskelin ostaneeni ruokatarvikkeita ja tekeväni ruokaa, että jo se on aikakin olla niinkuin oikea äit. Vaan sanoi perään, että eipä hän toisaalta ole ennen boheemia taiteilijasielua tuntenutkaan, joten ei tiedä onko se kuinka yleistä. HÖH! Enkä edes ole mikään boheemi :(