2. lokakuuta 2007

Hameita ja saappaita

Olen nyt pari päivää unelmoinut Greetings from Knit Cafe -kirjan äärellä. Itse asiassa tarkoitukseni oli etsiä sopivan neulepaidan ohjetta Siirille, mutta kerta kerran jälkeen löydän itseni tuijottamasta näitä ohjeita:

Äidille (Lacy Skirt with Bows):


ja Tyttärelle (Kids' Club Favourite Skirt):


En tosin ole vielä kertaakaan uskaltautunut tekemään mitään englanninkielisestä ohjeesta, mutta ei kai tuo nyt voi olla hirvittävän vaikeaa? Varsinkaan kun on jo printannut itselleen englanti-suomi neulesanakirjan ja muutenkin englanti sujuu ihan luontevasti...

Niin, ja hameen kanssahan ehdottomasti kuuluu mukavat saappaat. Vähän niin kuin tämmöiset:


Ihana kuva, tekijä Jen Oaks Illustrations.

8 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Neulehame(äidille)on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Saako sellaisen neulesanakirjan todella jostain? :) Riikka

Kanerva kirjoitti...

Minä olen ihastellut samasta kirjasta samaa aikusen hametta monesti. Pitäisi vaan löytää joku ihana lanka siihen.

Riikalle, neulesanasto löytyy ainakin nettineulelehti Ullasta.

s a n s k u :) kirjoitti...

Aivan ihana tuo eka hame! Tee ihmeessa. Jos haluat kovin harjoitella niin tanne minullekin saa lahettaa yhden... :) Ihana!

Amyrlin kirjoitti...

Todella nätiltä näyttää tuo neulehame, saisipa itekkin aikaseksi tehdä tuollaisen kun yleensä tulee neulottua vaan lapsille.. :)

tiuku kirjoitti...

Kuten muutkin minäkin tykkäsin kovasti keltaisesta neulehameesta. Lasten hameen värit ovat söpöt.
Käväisin pari päivää sitten lankakaupassa tilaamassa bigga langat haltijatakkiin. Jännää! Olin kyllä vähän pettynyt ettei lanka kartta yksivärisissä ollut laajempi. Vihreä takki olisi nimittäin ollut ihana, nyt matkalla ovat pinkit langat :) Jos keksit ihania lasten neuleita laita kuvia, Prinsessani kaipailevat uusia villapaitoja :)

tiuku kirjoitti...

Unohdin kommentoida saapikas kuvaa.
Tykkään :) Voi, tosi nätti. Käväisin linkin kautta tekijän sivuilla, nättejä kuvia olisi vaikka kuinka. Tiedätkö onko kuviin isompia kokoja? Sopisivat kauniisti ihan seinällekkin kehyksiin :)

inkivääri kirjoitti...

Riikka: mä olen löytänyt netistä muutamia neulesanakirjoja, joiden kanssa kyllä englanninkielisistä ohjeista saa hyvin selkoa.

tiuku: neulepaidan ohjeen etsiminen on hyvästi käynnissä. Voi kun sitä osaisikin kehittää ohjeen omassa päässään, niin saisi juuri sellaisen kun haluaa. Valitettavasti taidot eivät vielä ole ihan niin hyvät.
En ole noita kuvia nähnyt muuta kuin noissa kolmessa eri koossa jotka näkyvät tuolla etsyssä. Toisaalta voihan taiteilijalta aina kysyä olisiko mittatilaustyö mahdollista? :)