27. marraskuuta 2007

Etsy, Etsympi, Etsyin

Sen sijaan että olisin neulonut, ommellut, leiponut tai askarrellut, olen kuluttanut aikaani Etsyn parissa. Uskomaton paikka!


chalinn's

Kameran hankinta edistyy. Eiköhän jo loppuviikosta päästä ottamaan omia kuvia!

8 kommenttia:

minja kirjoitti...

Olen katsellut noita maatuska-juttuja ja tuota pöllöpehmoa vähän silläsilmällä.

"Onneksi" ei ole visaa :D Ei vaan olisi se joskus ihan kiva, mutta pelkäämpä että ostelisin liikaa kaikkea kivaa.

s u v i kirjoitti...

Kurkkimassa sun ihanaa blogia. Kuvat niin koukuttavia, että voisin pyöriä täällä ikuisuuden! :D

Etsy pitäis kieltää laissa ;D

Ansku kirjoitti...

Hauska, olemme etsyilleet samana iltana. Tämän vinkin sain sulta aiemmin neulatyynyjutussasi. Ja nyt olen napsutellut sieltä yhtä jos toista joululahjaa... puolet taitaa kyllä saada minun nimen paketin päälle... Vielä kun dollarin kurssi on nyt halpa, niin aivan tositosi hauska paikka tuo etsy! KIITOS!

violet kirjoitti...

Etsy on uskomaton paikka monessa mielessä. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta on tehty käsillä, sen huomaa! Välillä pyydetyt hinnat ihmetyttävät, vaikka kurssi kuinka alhainen olisikin.
Välillä hinta on niin alhainen taas, etten kuuna päivänä itsetekemääni samalla rahalla antaisi pois.

Mutta noin keskimäärin tosi taidokasta ja ennen kaikkea idearikasta tavaraahan siellä on.

inkivääri kirjoitti...

minja: visa on nimenomaan tuommoinen 'onneksi'/'onnettomuudeksi' juttu. Onni ostaessa, ei-niin-onnellinen laskun kolahtaessa... Mutta etsy on ihana.

suvi: kiitos kauniista sanoistasi, kävin kurkkimassa sun blogiasi joka on kerrassaan suloinen!

Ansku: heh, mistäköhän mullakin on semmoinen tunne, että suurin osa etsy-lahjoista tulee kuitenkin allekirjoittaneelle... ups! ;)

violet: nimenomaan tuo idearikkaus on ehkä kuitenkin etsyn parasta antia. Mua ainakin jaksaa aina ihmetyttää se taitavien ihmisten joukko mikä sieltä löytyy. Onhan siellä paljon ei niin taidokastakin juttua, mutta niin kuin sanoit niin keskimäärin hienoja töitä.

Iiriskukka kirjoitti...

Ihania maatuska juttuja,etsyn pehmomaatuskat varsinkin.Voi,kun löytäis jostain viehättävää maatuskakangasta,vastaan ei ole vielä tullut.Terveisin maatuskafani!

s a n s k u :) kirjoitti...

Me lovey Etsy as well. Kasityot ja askartelut edelleen going strong. Onneksi on viela alysti ihmisia jotka tykkaavat omatekoisesta. Etsyssa todellakin vois menna ikuisuus.

SnowFairy kirjoitti...

Voi, tää sun blogi on tosi vaarallinen! :D Täältä löytyy aina kaikkea ihanaa. Etsy on loistava! Olen siellä surffaillut "ihan hetken vaan" =P Nuo muistikirjat varsinkin, wau.