14. marraskuuta 2007

Postipäivä!

Tänään oli oikea Postipäivä. Ihania paketteja piristämään muuten niin harmaata päivää.
Aloitetaan ihka-ensimmäisestä joululahjastani!! Sydämellinen Ansku kiitti kantoliinan lainasta iki-ihanalla joulukirjalla -- kiitos Ansku! Ei sinun todellakaan olisi tarvinnut! Kyseessä on Mads Moe'n Ihana Joulunaika, josta alla oleva kuvakin on napattu. Kirja on ihastuttava sekoitus askarteluohjeita, jouluisia reseptejä, pelejä & leikkejä -- siis kaikkea jouluista. Wau!


Postin mukana tuli myös Gudrunin joulukuvasto. Joskus tuntuu, että omalle mielenrauhalle olisi parempi kun ei lainkaan avaisi moisia vaarallisia opuksia...
Viimeisenä mainittakoon vielä pitkään kuolaamani Surinan koristeelliset puikot, jotka ammis tarkkavainuisena bongasi eBaysta. Kiitos ammis! Kyllä näillä kelpaa neuloa :)

9 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihania puikkoja! Ja ei kestä kiittää kirjasta, kiva jos tykkäät :) Lainaamastasi kantoliinasta oli todella paljon hyötyä meidän vauva-arjessa.

Kanerva kirjoitti...

Ompa kauniita puikkoja. Minullekin tuli Gudrunin joulukuvasto, mutta en ole vielä avannutkaan sitä. Kiirettä ja päänsärkyä riittää.

Markka kirjoitti...

Mullekkin tuli tuo kuvasto. Voi itku. Ja puikot, oi mitkä puikot!

Matroskin kirjoitti...

Kivoja juttuja. Gudrunilla oli ihana puuvillasatiinipyjama, yleensä kaupoissa on vain ploysterisatiinivaatteita. Mutta satanen yöpuvusta... haaveeksi jäi.

isoinpapu kirjoitti...

Ihanat puikot!

Iiriskukka kirjoitti...

Ihana blogi sinulla!Olen käynyt säännöllisesti kurkkimassa.Onnea pojasta!

Mustikka kirjoitti...

Onpa hienot puikot! Postipäivät on kivoja.

tiina kirjoitti...

Voi, ihanat surinat... ja tuosta kirjasta oikein tulvahti joulun tuoksu. Minä selasin toinen silmä kiinni pikaisesti Gudrunin kuvaston, olisihan siellä taas ollut vaikka mitä... alea odotellessa:)

USI kirjoitti...

Oih mitkä puikot!!