4. tammikuuta 2008

Jos en viettäisi 'älä osta mitään -tammikuuta', tuntisin suurta houkutusta näiden löytöjen kohdalla...If I hadn't made up my mind about 'don't buy anything -january', I would be very tempted with these two findings by Caroline Zoob...

6 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Osaat sinä itsekin tuommoiset tehdä. Siitä vaan kirjomaan.

Mette kirjoitti...

I love the lavender cushion! Beautiful! Have a nice weekend.

Lotta kirjoitti...

Älä osta mitään -tammikuu, hyvä idea... Onko sulla säännöntynkää kehiteltynä, vai ihan vaan fiilispohjalta? Joulun jälkeen on sellanen tavaraähky, että voisin alkaa sulle kaveriks tuohon :).

Liivia kirjoitti...

Mulla ihan sama teema tälle kuulle, kuten aikamonelle muullekin seuraavalle. Tulossa matkoja, joten kaikki ylimääräinen säästöön.

Mustikka kirjoitti...

"Älä osta mitään" - tammikuu olisi kyllä ihan paikallaan. Tuo tyyny on kyllä kiva.

inkivääri kirjoitti...

matroskin: se onkin yksi opeteltava asia tälle vuodelle. Opeteltava tai mieliin palautettava, miten vain. Kirjailut ovat niin kauniita, että pitäähän niitä osata tehdä itsekin.

lotta: ei mulla ole mitään säännöntynkää, paitsi se, että kaikki ruokakaupan ulkopuolella tapahtuva shoppailu on kiellettyä. Luojan kiitos ruokakaupoissa myydään lehtiä... ;)

liivia: itse asiassa tästä alkaa mullakin 'köyhä kotiäiti'-elämä. Mutta se tuntuu helpommalle näin alkuun, kun ottaa kuukausi kerrallaan. Heh.