7. tammikuuta 2008

Kummisetä-viikko / The Godfather


AEL (aikana ennen lapsia) oli hauskaa toisinaan viettää teema-päivää jonkun hyvän elokuvan tai sarjan parissa. Viikonloppu Frendien parissa tai Alien-leffat peräperää ja olo oli taas kuin uudella. Lasten kanssa tuollaista teema-päivää on vaikeampi toteuttaa, mutta tästä lannistumatta päätimme vihkiä koko viikon Kummisetä-elokuville.
Ai hitsit, mä rakastan sarjan ykkösosaa. Viimeisen kohtauksen aikana iho nousee aina kananlihalle. Oven sulkeutuessa don Corleonen työhuoneeseen, mulla on kyyneleet silmissä Kay-paran vuoksi. Valot pois, kulho vaahterasiirappi-jäätelöä, mukava asento nojatuolissa ja nautinto voi alkaa...
Viikonlopun aikana sain pitkästä aikaa jopa hieman neulottua. Työn alla on En Pointe-tossut, joista ensimmäinen on valmis. Aikaa tähän saavutukseen kului kolme viikkoa ja rapiat. Tästä on helppo päätellä, että pikkumies on edelleen hieman itkuinen... Vaikka on niitä hyviäkin hetkiä, ehkä jopa hieman enemmän jo kuin viikko sitten (tai sitten alan tottua tähän ;)


Before kids, we used to dedicate a day or two just for watching movies/dvd's. Nothing took my mind of work and stuff, like a weekend just watching Friends. Well, nowadays it's practically impossible to do this, so we decided to make this whole week a 'The Godfather -Week'.
I just love the first part of the trilogy. The last scene gives me goosebumps, every time. And when the door of the study closes, I know I'll be having tears in my eyes for poor Kay. So dim the lights, grab a bowl of maple syrup ice cream and New York, here I come...

I actually got some knitting done over last weekend, yay! I started a pair of En Pointe -slippers over three weeks ago and so far I have managed to do just one slipper. So yes, the baby still cries quite a bit... Although, it's getting better every day: I'm sure he cried much more a week ago (or then I'm just getting used to it ;)

10 kommenttia:

milliini kirjoitti...

Pikkumiehellä on mahtava köllöttelyalusta, onko hankittu vai ihan omaa tuotantoa?

milano kirjoitti...

Voi, kummisetä on ihan meidänkin suosikki, vaikka täällä Italiassa asuessa elokuva onkin saanut ihan uusia sävyjä. Väristykset menee selkäpiitä pitkin, niin upea se on. On se vain ihan paras leffa ikinä! Ja Marlon Brando.. sitä karismaa ei voita mikään :) Vain Al Pacino pystyy jatkamaan samalla eleganssilla. Ja tuo elokuva on yksi niistä harvoista,joissa sama tunne löytyy niin kirjasta kuin leffasta!

Ihana kuva poikasesta! Valtavan suloinen pikkumies :)

Sanctuary kirjoitti...

Mikä söpöläinen siinä köllöttää! Toivottavasti itkut vähitellen helpottavat, turhauttavaa, tiedän! Tytöllä meillä auttoi joka iltaisiin levottomuusmaratooneihin se, että otettiin iltakylpy osaksi päivittäisiä rutiineja. Se vei jotenkin yliväsymyshuudoilta terän, kun tuli kai niin raukea olo.

Inkivääri kirjoitti...

Voi mikä suloinen vauveli:)

inkivääri kirjoitti...

Kiitokset kauniista sanoista kaikille -- onhan tuo aikamoinen söpöliini :)

milliini: tuo alusta on ostettu viime kesänä Ikeasta, uskoisin että niitä sieltä löytyy edelleen :)

violet kirjoitti...

Älä huijaa! Ei noin viattoman näköinen pikkupoika voi ketään valvottaa;-) On hää ihana!

Kate kirjoitti...

That baby picture is adorable - so cute!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pallosilmä-vesseli! Meillä on parhaillaan menossa Star Wars -leffaviikko:)

Anonyymi kirjoitti...

hei Inka,

pikaisesti tässä vauvanhoidon lomassa heitän viestin :-) Meillä oli imetysaikoina esikoisella paha vatsavaivojen aiheuttaja kahvi. En voinut juurikaan juoda kahvia.

t. Sari

ps. Vauvallasi on muuten ihanat villapökät :-)

Suolaaja kirjoitti...

Kiva kun tulit blogikyläilemään! Meillä oli kans alkutalvesta kummisetämaraton. Upeasti kuvattuja leffoja, erityisesti tykkään ykkösestä. Mä herkuttelen suklaakiisselillä kun yritän vähän keventää.. Kahvia joudun minäkin välttämään, tai sanotaan että kaks kuppia on raja, jonka jälkeen meillä vauva saa vatsavaivoja... Aikamoinen kahviaddikti yleensä olen, joten hankalaahan se on olla ilman. Ja tää yökukkuminen koneella ei kyllä helpota asiaa:)