19. helmikuuta 2008

Flickr Favorites week 8

1. yellow + green = happy, 2. Retro wallpaper, 3. Patchwork blanket, 4. color, 5. no boys allowed., 6. Freuden am Morgen....., 7. good morning, 8. vintage finnish arabia pitcher, 9. to bed, 10. new wall, 11. measuring tapes in my studio, 12. Mettes Pottery {Home}, 13. Mettes Pottery {Home}, 14. An Angel at my Table, 15. more kitchen, 16. Bedroom

Created with fd's Flickr Toys.

12 kommenttia:

HP kirjoitti...

Toivoinkin, että täältä löytyy ruokaa värinnälkääni. Kiitos.

Liina kirjoitti...

Sun kollaasit ovat superihania! Niistä löytyy hyviä inspiraatioita :)

Sara kirjoitti...

Kiitos Inka että jaksat näitä ihania kuvia kaivella esiin :-) blogiasi on hauska seurata.

Liivia kirjoitti...

Ihanaa kun jaksat kollata noita sivustoja ja laittaa parhaita paloja näytille! Kiitos.

*Marie* kirjoitti...

Love your Flickr- Favourites!!!! Wish You a great week!!!..*Marie*

fine little day kirjoitti...

Great pics, I have to steal some as my favorit too.

Helmi Junika kirjoitti...

Kiitos näistäkin bongauksista! Kurkkaapas blogiini :-)!

helmineiti kirjoitti...

Annoin blogillesi arvosana E niin kuin excellent.:) Olepas hyvä!

inkivääri kirjoitti...

Kiitos kaikille, kiva että muutkin saavat innoitusta kaikista noista kauniista kuvista :)
Thanks so much everyone, it's so nice to hear that others too get inspiration from these beautiful pictures :)

helmi junika ja helmineiti, suurkiitokset. Olen todella otettu huomionosoituksesta! :) Palaan tähän aiheeseen myöhemmin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat ovat todella kauniita, mutta sitä en vain ymmärrä mikä idea on pistää jotain lehdistä tai netistä otettuja kuvia omaan blogiin, olisi paljon mielenkiintoisenpaa katsoa omia kuvia olkoonkin että joku kuva voi kuvastaa bloginpitäjän sen hetkistä mielentilaa. Ilmeisesti olen ymmärtänyt koko blogi-jutun ajatuksen väärin, kuvittelin että ihmiset kertovat omasta arjestaan sellaisena kuin se on eikä sellaisena kuin sen haluaisi olevan ilman mitään miellyttämisen halua. Tämä asenne sekä blogin ylläpitäjän että näiden kommentoijien kohdalla alkaa tympiä jos lukee useita blogeja peräkkäin. Sitä samaa hymistelyä sivulta toiselle, kritiikkiä tai edes eroavia mielipiteitä ei juuri näy. Olisi mukavaa seurata TODELLISTA keskustelua ja ajatusten vaihtoa.

T.Aino

inkivääri kirjoitti...

Aino, onneksi blogimaailmasta löytyy blogeja jokaiseen tarpeeseen ja makuun eikä kenenkään ole *pakko* käydä sellaisissa blogeissa, jotka eivät omaa makua miellytä.
Uskoisin, että niitä blogi-ajatuksia on aivan yhtä monta kuin on blogin pitäjiäkin, ja tämä blogi on juuri sellainen millaiseksi minä, blogin pitäjänä, sen haluan tehdä.
Toivottavasti löydät monta mielenkiintoista blogia, sellaisia, joissa sinusta on mukava vierailla.

Anonyymi kirjoitti...

Se on aivan totta, blogeja on joka lähtöön, paljon erilaisia, jotkut syvällisiä, jotkut vähemmän. Eikä toki kenenkään ole pakko vierailla edes yhdelläkään blogi-sivulla jos ei kiinnosta. Tarkoitin vain että joskus toivoisin ehkä jotain syvällisenpää keskustelua asioista. Olen toki löytänytkin joitakin sellaisia. Muttä sitten on sellaisia joihin ihastun aluksi suunnattomasti ja käyn katsomassa melkein joka päivä onko uutta tekstiä tullut, mutta pidemmän aikaa seurattuani totean ettei mitään uutta tai erilaista asiaa tule esille. Tai tulee joskus kiinnostavia juttuja, muttei niin usein että kannattaisi joka viikko käydä vierailulla tai oasllistua kommentointiin. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, jokainen blogin pitäjä ilahtuu siita että hänen tekstejään tai kuviaan kommentoidaan.
Sinunkin blogissasi olen aina pitänyt niistä jutuista joita olet itse kirjoittanut tai omista kuvistasi.
T. Aino