23. helmikuuta 2008

Scandinavian embroidery designs


Juu, taas näitä japanilaisia...
Etsystä ostamani japanilainen kirjontakirja on aivan tajuttoman hieno. Täynnä niin tuttuja ja kotoisia malleja ja kuvia, että välillä tuntuu jo ihan hassulle että jossain kaukana Japanissakin näistä tykätään. En voi lakata hämmästelemästä näiden japanilaisten (kirjojen ja tekijöiden) tyyliä, sitä kuuluisaa tyylitajua.
Nauttikaahan kuvista!

Yes, once again a japanese craft book...
This embroidery book that I got from Etsy, is just so amazing. It's filled with pictures that are so familiar and cozy, that it almost feels a bit funny, that people far away in Japan like them too. I can't stop admiring the style of these books, and the peoples behind these books.
Enjoy the pics!


10 kommenttia:

violet kirjoitti...

On hienoja!
Hassu tuo missä on knäcke brödiä sun muuta ruotsiksi ja sitten "korvapuusti" siellä yksin;-)

Kanerva kirjoitti...

Minäkin huomasin yksinäisen korvapuustin. Onkohan näkkileipä sitten niin paljon hankalampi kuin knäcke bröd?

Muumit on ihania!

Liivia kirjoitti...

Voi että miten mainioita! Varsinkin juuri nuo keittiöjutut. Jaksaisikin tuollaisia alkaa värkkäämään keittiöpyyhkeiden reunoihin.

Matroskin kirjoitti...

Korvapuusti nauratti. Joskus pitää katsoa kaukaa, että näkisi sen, mitä on lähellä. Jossain japanilaisessa käsityölehdessä mainostettiin latviankielisiä kirjoja paikallisista kirjoneuleista.

Tiina kirjoitti...

voi video! Ihania! :) mulla on viimesen hernepussin kanssa ongelma, en kekkase millään mitä tekisin siihen... tai siis vaihtoehtojahan on.. mutta eniten houkuttais maitopurkki. nuista ehkä saan ideaa.. ja illaksi tekemistää hehhe. :) mutta kiitos kun laitoit kuvia, ovat ihania. :)

Helmi Junika kirjoitti...

Ihana! Jaappanialaiset tykkää tosi paljon kaikesta skandinaavisesta. Voi vitsi, missähän on se yks kuvasto, jossa on mun ensimmäisen työpaikan tuotteita myynnissä... täytyypä etsiä...

Hasbu kirjoitti...

Nämä japanilaiset zakka-kirjat on ihan loistavia. Minulla on tämä sama ja kasa muitakin!

milliini kirjoitti...

Hih, olivat japaniassa osanneet kuitenkin yhden suomen sanan vääntää. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kyllä äkkiä sen näkkärin ja kaakaon ja kahvimaidonkin ois oppinut kirjoittamaan...

fine little day kirjoitti...

That book looks great. Found it at Etsy?! I love japanese crafting books, I´m of to Etsy now...

-päivi- kirjoitti...

ihastelen myös näiden Japanilaisten kirjojen kuvia ja ideoita - olen aivan koukussa. Jopa kirjoitusvirheet ovat suloisia ;D