23. maaliskuuta 2008

Flickr Favorites 12/08

1. My Office, 2. Corner of Sanne's house, 3. Big girl's corner, 4. Kitchen corner, 5. Untitled, 6. Vintage wallpaper corner, 7. Fresh Blooms, 8. :), 9. Bob Staake's Studio in Chatham, Cape Cod, Massachusetts, 10. Custom House painting for Aimee, 11. Pink upholstered Eames seat pad, 12. mesa-da-cozinha, 13. summer colors, 14. Mom, there's a giraffe in the sugar!, 15. Still Pond in the guest room, 16. Music storage

Created with fd's Flickr Toys.

Minuun on iskenyt muuttokuume. Muuttokuume siinä mielessä, että en varsinaisesti kaipaa itse muuttamista vaan uutta asuntoa. Uusia nurkkia ja seiniä, uuden laittamista ja miettimistä. Tätä kuumetta ihmetellessäni jäin miettimään entisiä kotejani, ja tajusin samalla muuttaneeni viimeisen kymmenen vuoden aikana kahdeksan (8!) kertaa. Onko siis joku ihme, että alkaa levottomuus vaivata -- tässä kodissa tulee kesällä jo kaksi vuotta.
Kuumetta ei paranna oleilu mummolassa. Toukokuussa mummolassa aloitetaan keittiöremontti, ja maalaria tarvitaan totta kai maalaamaan tummunutta kattoa sekä tapetoimaan seiniä. Samaan syssyyn on niin mukava suunnitella muidenkin pintojen uudistamista - voi kun vain pääsisi jo maalikauppaan valitsemaan värejä ja kuoseja!
Tämän kertaiset suosikit on koottu Flickr Group:ista Offbeat interior inspirations. Sieltä löytyy innoitusta vaikka ja kuinka!

I'm suffering from a bad case of home-movers-fever. I guess you could say that I'm longing for a new home. Not the actual moving part so much. New home, new corners. New rooms, new colors. This summer it will be two years that we have lived in our current home. That's a really long time for me, as I have moved eight times over the last ten years.
These Favorites are gathered from
Offbeat interior inspirations Group in Flickr. Loads and loads of inspiration!

8 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Voi tiedän mitä tarkoitat. Minua vaivaa sama kaipaus.
Lisäksi käsrsin aivan valtavasti talo kuumeesta. etenkin näin kevään korvalla tuntuu jo että tekee ihan pahaa. No sen tietää että kykyisillä hinnoilla meillä olisi taloon varaa vasta sitten kun ollaan 40v. Järkkyä!

Kun pääsisikin remontoimaan, maalaamaan ja suunnittelemaan! Huokaus! Edes lähipiirissä ei kukaan remontoi, ei siis pääse sitäkään vähää tekemään. Mutta unelmoidahan saa aina. Kauniit kuvat jälleen.

Sparks kirjoitti...

Muuttokuumetta täälläkin :)
Muuten, jännä että sulla on kirjotukset suomeksi ja englanniksi... onko tähän joku erityinen syy?

Liivia kirjoitti...

Mullakin oli ennen talokuume, muuttokuume, puutarhakuume. Enää ei tietoakaan, nyt kun olis mitä laittaa ja kun suorastaan olisi PAKKO laittaa.
Yritän inspiroitua näistä kuvista!

Tuula kirjoitti...

Mullakin on kamala muutto- ja kotikuume! Se pahenee aina näin kevättä kohti, kun alan haaveilla omasta pienestä pihapläntistä. Olisi ihanaa päästä upottamaan sormensa multaan ja istuskella pihalla katselemassa kasvien itämistä :) Nyt täytyy tyytyä kylvämään yrtin siemeniä ikkunalaudalle.

Elina kirjoitti...

Sama juttu täällä..muuttokuume on korkealla. Mietin myös itsekseni, että kaksi vuotta ollaan nyt oltu tässä ja sitä ennen on muutettu aina kahden vuoden välein. Mikähän siinä on?
Olen itsekseni funtsinut, että kuljen kohti sitä paikkaa mihin oikeasti haluan juurtua. Löytyis nyt vaan äkkiä.. Olis kiva jo olla "kotonakotona" näin viittä vaille nelikymppisenä :)

Elina

anniina kirjoitti...

Tiedätkö, mulla on sama kaipuu. Ja toki tätä vielä ruokkii se, että ollaan käyty katsomassa erilaisia taloja.
Noh, jospa sitä pääsisi tekemään kotia. :)

inkivääri kirjoitti...

Ihana kuulla että muitakin riivaa sama kuume :)

Sparks: kirjoitan rivin pari englanniksi niitä lukijoita varten, jotka eivät suomen kieltä ymmärrä. Joskus jaksan kirjoittaa pidemmälti, joskus en. Mutta minusta on kivempi, että jokainen ymmärtäisi edes jotakin siitä, mitä olen halunnut kertoa :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.