17. maaliskuuta 2008

Bazaar Style


Ennen pääsiäisen viettoon siirtymistä, on ihan pakko sanoa vielä pari sanaa (ja näyttää pari kuvaa) uusimmasta kirjahankinnastani, joka on Selina Laken Bazaar Style. Jostain syystä, ensimmäisen kerran kirjasta kuullessani en juurikaan innostunut. Muodostin päässäni kirjan nimestä ja kannesta yhtälön, jonka mukaan kirja olisi täynnä tummaa samettia, basaarien hehkuvia värejä ja väkeviä suitsukkeita. Yhtälö, joka kaikessa näyttävyydessään on hieman liikaa omaan makuuni.
Sitten, nähdessäni jossain netin uumenissa pari kuvaa kirjan sisällöstä, tajusin erehtyneeni ja pahasti. Vanhaa ja uutta, värikästä ja vaaleaa, koristeellista ja kulunutta - kaikki kauniisti yhteen sekoitettuna. Tunnelma on aivan kuin kaikki suosikkiartikkelini Elle Interiörista olisi pinottu yksien kansien sisään!
Kirjan on muuten valokuvannut Debi Treloar - samainen valokuvaaja, jonka Sanctuary esitteli viime viikolla Friday Inspiration-postauksessaan - joten jos ette vielä ole töihinsä tutustuneet, kannattaa käydä vilkaisemassa.

Before I start preparing for Easter, I wanted to share my latest book purchase with you. Selina Lake's Bazaar Style, is amazing mix of old and new, colors and patterns, vintage and DIY. I can't take my eyes out of this book - it's simply delicious!
The pictures in this book are by
Debi Treloar, who was also introduced by Sanctuary in her latest Friday Inspiration.

17 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Englannissa sana bazaar tarkoittaakin myyjäisiä, joten ehkä idiksenä on että kaikki kamppeet voisi periaatteessa löytää myyjäisistä. Viehko opus.

Sanctuary kirjoitti...

Selina Lake on yksi ehdoton suosikkini! Kiitos jakamisesta!!

tiuku kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia. Huokaus huokaus!

kata kirjoitti...

Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin Matroskin ehti jo kirjoittamaan, eli kyllä taitaa kirjan nimi viitata (tori)myyjäisten ja kirppislöytöjen suuntaan. Suomenkielessä basaari taas viittaa enemmän juuri välimeren maiden tunnelmiin kuten sinunkin ensimmäinen mielikuva kirjan nimestä oli ollut.

Kiitos mielenkiintoisen kirjan esittelystä. En minä pysty yhden yhtäkään sisustuskirjaa vastustamaan. Joten laitoinpa tämänkin kirjan itselleni tilaukseen. Onneksi sentään myin viime viikolla pari laatikollista kirjoja eteenpäin niin saan pari (laatikollista??) uutta tilata hyvillä mielin.

violet kirjoitti...

Minulle basaari -sana (ihan sinällään siis) tuo mieleen arabimaat...tai sitten Intia. (Intian basaari -kauppa, esimerkiksi;-))

Ranskan kielessä muuten sanotaan usein että kun joku on sekaisin (esim. meidän poikien huone....) että siellä on "bazaar".
Meillä on hyvin usein melkoinen bazaar vähän joka huoneessa.

anu kirjoitti...

niin kiva tunnelma välittyy kuvista että täytyypä laittaa kirjan nimi muistiin!

Amyrlin kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta kirjalta, minunkin tekisi mieli hankkia joku hyvä sisustuskirja.

Nan kirjoitti...

Hello, what a gorgeous blog. Nice to meet you!

anniina kirjoitti...

Näyttää kyllä mielenkiintoiselle opukselle. Kiinnostavia kuvia. :)

Oikein mukavaa pääsiäistä teillekin!

Mirka kirjoitti...

Heippa, löysin blogisi Belle&Boon kautta, täällä onkin kaikkea mielenkiintoista. Tein itsekin tuon Jane Austen -testin (ihana!) ja lisäsin blogiini. Mukavaa pääsiäistä tästä läheltä, eli Marttilasta.

Lissu kirjoitti...

Ihania inspiroivia kuvia! Hyvää pääsiäistä!

Gaia kirjoitti...

Thanks for sharing this... look lovely! Oooh no! Another book on my wish list...

fine little day kirjoitti...

Yummi eye candy!

rike kirjoitti...

i am late.. because of the vacations of the kids.. but: i wish you a happy easter!

rike

rike kirjoitti...

i am late.. because of the vacations of the kids.. but: i wish you a happy easter!

rike

inkivääri kirjoitti...

Matroskin: Juuri sitä nimellä varmaan tarkoitetaan - jostain syystä yhdistin sen vain mielessäni arabimaiden basaareihin. Olisiko syynä sitten se, että suomen kielessä basaari kait tarkoittaa ensisijaisesti noita hehkuvia itämaisia toreja.

Sanctuary: Niin minunkin nyt :)

tiuku: Älä muuta sano! :)

kata: 'Sisustuskirjojen vastustaminen'? Hmm, kuulostaa täysin vieraalta ja jotenkin vaaralliselta. ;)
Parin kirjalaatikollisen jälkeen olet oikeutettu ainakin pariin uuteen kirjalaatikolliseen -- mutta muistathan jakaa uudet herkullisuudet meidän kanssamme :)

violet: Intian basaari-kauppa oli joskus aikoinaan ihan ehdoton suosikkini. Sinne (Tampereelle) piti yläasteikäisenä tehdä erikseen kavereiden kanssa junamatkoja. Voi niitä aikoja :)

anu: Kannattaa ehdottomasti pistää nimi korvan taa :)

Amyrlin: Hyviä vinkkejä saat ainakin Nuttulan Kirjakahvila-blogista :)

Nan: Nice to meet you too, and thanks for your kind words!

anniina: Kiitos samoin! :)

Mirka: Kiva kun poikkesit! Jane Austen on yksi ehdottomia suosikkejani, enkä voinut millään vastustaa tuota testiä kun siihen jossain blogissa törmäsin :)

Lissu: Kiitos samoin! :)

Gaia: It really is beautiful book! Aren't blogs dangerous? My wish list is getting to be a mile long, thanks to all the amazing blogs and books :)

fine little day: Nice to see you! :)

rike: Thank you, and all the best to you too! :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.