17. maaliskuuta 2008

Flickr Favorites 11/2008

1. Knitted Dishrags, 2. Acts of Kindness Knitted Cotton Washcloths, 3. Teapot teatowel, 4. Untitled, 5. Sublime Stitching Camp out, 6. Close up, 7. yo-yo quilt ( vintage ), 8. P6060106, 9. black and white and Halloween Sept 07 007, 10. *Alô...*, 11. all the fun of the fair, 12. Ari, 13. genevieve magnets, 14. Before frogging, 15. Growing Ripple, 16. typewriter, 17. monster bed1, 18. Maryjane Slippers - brown, peach, burnt orange, 19. Binding fabric, 20. blue tuesday, 21. our vintage seashore bath on a sunny day!, 22. the most incredible Easter creation from my talented and lovely friend Cari Kraft!!, 23. Hexagonlove, 24. french coffee pot, 25. Trollkarlens hatt, 26. double crochet, 27. Butterfly, 28. Apple compote, 29. Untitled, 30. Still life, 31. Summer finds, 32. Red retro rubber boots, 33. Detail granny square blanket, 34. Green, 35. Two potty Feet_Two Spotty Legs, 36. Save us a spot in your basket...

Created with fd's Flickr Toys.

Kevättä odotellaan, vaikka aamulla herättiin siihen, että maa on paksun lumen peitossa. Yltiöpositiivisena päätin ajatella, että kyllä sitä aina yksi takatalvi tulee -- josko tämä nyt olisi se?
Kuvistakin huomaa, että ripple blanket kummittelee kovin ajatuksissa. Viimeisiä puuttuvia värejä odotellaan kuumeisesti saapuvaksi. Sitten päästäisiin hommiin!
Huomenna lähdemme mummolaan pääsiäisenviettoon, joten blogikin saattaa hieman hiljentyä siksi aikaa. Paitsi nauttia pääsiäisestä ja mummola-ajasta, suunnitelmissa on suunnata mahdollisimman monelle kirppikselle - keräämäni astiasarja tarvitsisi kuumeisesti täydennystä (vaikka koko idean piti olla se, että kerään sitä rauhassa ja pikkuhiljaa...).
Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

I'm anxiously waiting for spring, although the weather just keeps looking more and more like winter. It snowed all last night, but I'm still trying to think positive: this must of been the last time this spring.
Tomorrow we'll head towards my parents house, as we'll be spending easter there. I can't believe it's easter already -- time sure flies by! :)

12 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Kaunista kevätraikkautta kuvamosaiikissa. Minä nostan hattua jokaiselle joka saa ripple blanketin tehtyä. Voisin tietty yrittää nuken sänkyyn sopivaa, se ehkä olisi realismin rajoissa.

Onnistunutta kirppismetsästystä ja hyvää pääsiäistä!

Sanctuary kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista! Täälläkin suunnataan mummolaan ja tärppinä lauantainen kirpparikierros - onnistuu huomattavasti keveämmin lastenhoitoavun kera :) Rentouttavaa pääsiäistä sinne!

HP kirjoitti...

Kiitos kauniin värikkäistä kuvista ja rentoa pääsiäisen aikaa! Toivottavasti onni on myöden kirppiksillä =). Mä en ole kirppiksille päässyt pariin viikkoon ja vierotusoireet pukkaa päälle....

Itse lennähdän pääsiäiseksi Ranskaan perjantaina. Ou jee.

inkivääri kirjoitti...

Merruli, tiedätkö ettei mua edes epäilytä ripple blanketin tekemisen jaksaminen - vaikka se onkin todella
iso työ. Virkkaus on kuitenkin niin kivaa, ja meinaan peittoa tehdä sillä asenteella, että tehdään kun huvittaa - mitään pakkoa en aio siitä tehdä. Ja lopputulos toimii hyvänä kannustimena, on ne niin kauniita! :)
Hyvää pääsiäistä myös teille! :)

Sanctuary, lastenhoitoapu on kyllä iso sana kirppisten kohdalla. Ilman miestä en tytön kanssa edes yritä mennä kirppikselle (vauva kulkee helposti liinassa kyllä). Silloinkin, kun tyttö on isänsä valvonnassa, on heitä helppo 'seurata' isollakin kirppiksellä: tytön ääni kuuluu jatkuvana papatuksena, milloin mistäkin suunnasta.
Mukavaa pääsiäistä teillekin :)

HP, voi mikä pääsiäinen sulla tiedossa!! Olen ihan pikkuisen myös kateellinen, haluaisin niin kovasti päästä Ranskaan! Oikein ihanaa reissua!! :)

Kate kirjoitti...

Hyvää pääsiäisreissua teille!

kata kirjoitti...

Kuulostaa kovin tutulta tuo, että astiasarjaa pitäisi saada hetimiten täydennettyä, vaikka aluksi on pitänyt keräillä rauhassa. Kovasti kiinnostaa mitä sarjaa keräilet.

Mukavaa mummolareissua teille. Me myös lähdemme sukulaisiin pääsiäiseksi. Ihana päästä pitkästä aikaa kauniiseen Satakuntaan. Odotan jo parin päivän päästä olevaa lähtöämme.

fine little day kirjoitti...

Like your taste!

Annu/annujaliinu.com kirjoitti...

Mekin mennään pääsiäiseksi mummolaan. Meidän mummolassapäin taitaa vaan olla aika huonot kirppariapajat. No, jospas vaan sitten lepäilisi :)

Ihania lomapäiviä sinulle!

anu kirjoitti...

Aah niin ihania kuvia!Ja kirppikselle minunkin mieli tekisi mutta ei ihan onnistu edes näiden nuorimpien kanssa (no yrittänyt olen mutta aina menee kauheaksi kieltämiseksi 4v kohdalla)onneksi mummuni silloin tällöin katsoo nuorinta ja 4v kerhossa!
Iloista päivän jatkoa!

mimmu kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisen rentoutumis- ja metsästysreissua teille! Mä taidan rueta neulomaan nyt sitten tiskirättejä, kun ovat niin kauniita..

inkivääri kirjoitti...

Kate, kiitos samoin myös teille :)

kata, hyvä että meitä on muitakin hätähousuja. Mä en itse asiassa tiedä tuon astiasarjan nimeä. Se on Arabian sarja, jossa menee kaksi punaista raitaa reunalla. Vähän kuin Martta-sarja, paitsi punaisena. Välillä sitä löytyy euro/lautanen (tai jopa halvemmalla) ja toisinaan 10€/lautanen. Sanomattakin on selvää, että en kymppiä per lautanen maksa ;) Tykkään siitä kovin, se on jotenkin niin iloinen mutta samalla hillitty.
Meidänkin mummola sijaitsee Satakunnassa :)

fine little day, thanks so much! :)

Annu, oikein hyvää pääsiäistä teillekin. Mummolan parasta antia on kyllä se lepoaika :)

anu, lasten kanssa kirppiskierrokseen tulee kyllä aivan omat haasteensa. Meidänkin vajaa 3vuotias pitää istuttaa tukevasti kärryihin, tai muuten tyttö joko a)karkaa tai b)rikkoo jotain. Toivotaan että pian pääsisit sinäkin kierrokselle :)

mimmu, kiitos ja hauskaa pääsiäistä teillekin :) Meinaan minäkin ottaa tiskirätti-lankaa mukaan mummolaan, josko saisin loihdittua mummollekin hauskoja rättejä :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.