27. huhtikuuta 2008

Kiire!


Olen ollut kiireinen - kamalan kiireinen. Niin kiireinen, etten ole ehtinyt tehdä kunnollisia blogikierroksia, saatika jättää puumerkkiäni visiiteilläni. Oman blogin päivityksistä nyt puhumattakaan. Suottehan anteeksi, ensi viikolla varmaan taas jo helpottaa.


Kun äiti istua nököttää työpöydän ääressä, heittää tyttö piirustusmattonsa jalkoihini ja piirtää sydämensä kyllyydestä. Välillä odotellaan, että matto kuivuu ja sitten taas aloitetaan alusta. (Ja kyllä, tykkään paperipiirustuksista paljon enemmän, mutta toisinaan on parempi että pienellä taitelijanalulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa luovuuttaan äidin selän takana kaikkialle muualle kuin siihen paperiin...)

8 kommenttia:

rike kirjoitti...

looks familiar to me!
have a good time.

Amyrlin kirjoitti...

Samat piirustusvälineet on meilläkin, ja hyvät ovat silloin kun äidin silmät eivät kerkiä katsomaan mihin piirretään..
Aurinkoista kevättä!

anniina kirjoitti...

Aurinkoa kevääseen ja jaksamista kiireeseen!

Mai kirjoitti...

Piirustusmatto? Kerropa lisää:)

inkivääri kirjoitti...

rike: how wonderful that you stopped by :) I hope you have a wonderful week!

amyrlin: eikös vain olekin näppärää? Minä opin läksyni vasta viidennen seinämaalauksen jälkeen... ;)

anniina: voi kiitos!

mai: tyttö sai tosiaan papaltaan joululahjaksi tuollaisen piirustusmaton, johon kuuluva "tussi" täytetään vedellä ja kun sillä vedellä täytetyllä tussilla sitten piirretään mattoon, tuo vesi esiin matossa olevia värejä - vähän kuin piirtäisi tussilla josta lähtee montaa eri väriä. Veden kuivuttua, matto on taas täysin valkoinen ja homman voi aloittaa alusta. Kätevää :)

Mai kirjoitti...

Hei, me tahdotaan kans tollanen. Mistähän noita saa?:)

inkivääri kirjoitti...

Luulen että tuo on ostettu jostain isommasta lelukaupasta. Maton nimi on Aquadoodle, ja ainakin googlettamalla löytyi heti pari nettikauppaakin :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.