28. huhtikuuta 2008

Yritin, mutta en vaan voi. En voi olla esittelemättä näitä ihanuuksia teille. Joten jos olette kurkkuanne myöten täynnä jatkuvia kirja-hehkutuksiani, niin hypätkää seuraava teksti yli. Mutta muussa tapauksessa - katsokaa ja nauttikaa!

Ensimmäinen kirja on Fuuai Girl's Clothes, josta löytyy esittely & ihastuttavia kuvia myös Kyuutosta. Toinen kirja, aivan uskomattoman herkullinen My Favorite Style (ISBN 978-4-7966-6136-2), on enemmänkin idea ja inspiraatio-kirja kuin varsinainen vaatekirja. Kirjasta löytyy erilaisia koristelu- ja tuunausideoita mutta toki myös joitain ompelu- ja virkkausohjeita.

Ja sitten niitä kuvia...Pics above: Fuuai Girl's Clothes


Pics: My Favorite Style

6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Heippa Inkivaari, no ma en ainakaan ole viela kyllastynyt sun kirjakuviin, koska just loysin tanne, kiva etta kavit mun blogilla. Ma tuun tanne pian uudestaan, nyt vaan halusin pikaisesti kurkata. :))

tiuku kirjoitti...

Voi aivan hurmaavia kirjoja esittelet. Ei pitkästytä ollenkaan. Kun vielä olisi jokin helpompi tapa tilata näitä kuin ulkomailta. Mielelläni kanssa tilaisin oikein pinollisen kaikenlaisia ihania kirjoja.
Näistä esittelemistäsi tykkäsin kovasti, ihania tunnelmia ja kuvia!
Mukavia kevät päiviä!

Liivia kirjoitti...

Noissa on niin hyviä kuvia, etä kyllä noita katsoisi vaikka kuinka!

Mikä harmonia!

*Marie* kirjoitti...

I love these pics, the colours are amazing!!!! Have a great week!!!...*Marie*

OutsaPop kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tilaan tämän heti kirjakauppaani :)) Mahtavuutta.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.