24. kesäkuuta 2008

juhlahumua


Juhannuksen aika on meidän perheessä yhtä juhlaa. On miehen ja minun tapaamisen vuosipäivä, miehen synttärit, tytön synttärit ja vielä miehen & lasten nimipäivät. Ja kyllä, kaikkia pitää juhlistaa.
Kaksi ensimmäistä kuitattiin hakemalla vaimolle kukkia ojanpientareelta ja tekemällä miehelle suklaakakkua. Molemmat olivat tyytyväisiä.


Loput humut sitten isommin.

10 kommenttia:

Annu/annujaliinu.com kirjoitti...

Ooooh, oletteko te tavanneet juhannuksena? Voi kuinka romanttista! Paljon romanttisempaa kuin vappu, jota itse juhlimme joskus "virallisena seurustelun aloituspäivänä" :)

Liivia kirjoitti...

Romanttista tosiaan ja onnea!

Kakkukukkavaihto on hyvä.

Sara kirjoitti...

Onnea merkkipäivien johdosta! :-)

Kesiah kirjoitti...

Mukavan paljon juhlittavaa ihanassa keskikesässä teidän perheellä! Meillä juhlittiin mieheni viime viikkoista syntymäpäivää siskoni tekemän juustokakun kanssa.

anu kirjoitti...

Onnea merkkipäivien johdosta! ja niin se todella on että juhannus on vielä romanttisempi ajankohta kuin vappu huomasin tuossa Annun maininneen ja niin olen minä ja miehenikin tavanneet vappuna ja se oli menoa heti eli silloin on "virallinen" päivä!:)
Ja voi miten rupesi tekemään mieli suklaa taikinaa...harmi että kello on jo melkein yö...eikä enää viitsi leipoa:)

Liivia kirjoitti...

Piti tulla tänne kertomaan, että näin sinusta viime yönä unta. Ostitte tuon meidän naapurin tontin, ja asuitte siinä epätavallisen hienossa teltassa. Ja sinulla oli kaksi uutta tytärtä Naomi ja Narikki. Ja sinä autoit minua häätämään tietokoneviirusta pois...:):)

Marengin elämää kirjoitti...

Aivan ihana blogi!! Käytin töissä koko 7,5 tuntia blogisi lukemiseen ;) Olen kateellinen sinun kirja ja lehti valikoimista!! Jos saisin osankin noista niin olisin ikionnellinen... En vain raaski koskaan ostaa mitään tuollaisia kirjoja ja lehtiä :( Minunkin esikoisen nimi on Siiri (Sofia), hän jo 6 vuotias, tulevan syksyn eskari.

Oikein ihanaa kesää! Tulen joka päivä vierailemaan blogissasi =)

satu kirjoitti...

Ihanaa juhlahumua ja ONNEA jokaiselle sankarille! Meillä "virallista" päivää vietetään ensi lauantaina..jo 17 vuotta! Apua, nyt tunnen itseni toooosi vanhaksi...;)

inkivääri kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! :)

Liivia, huikea uni! Kaksi tyttölasta lisää ja oma tontti (ja siellä joskus oma torppa) - olisipas se mukavaa. Mahdettais me olla miellyttäviä naapureita sellaisella laumalla, kun tästäkin määrästä tuntuu lähtevän ääntä kuin pienestä kylästä ;)

Marengin elämää, kiitos kaunis sanoistasi! Tulipas hyvä mieli! Jos joskus saisimme vielä tyttölapsen, olisi Sofia ehdottomasti harkintalistalla - se on yksi lempinimiäni :)

fine little day kirjoitti...

Lovely lovely :)!