26. kesäkuuta 2008

kirjoja ja kukkia


Piipahdimme nopeasti Turussa toissapäivänä. Nopeasti, tarkoittaen sitä, että mies toimi kuskina ja minulla oli puolisen tuntia aikaa hoitaa sovittu tapaaminen. Ja kun sovittu tapaaminen hoitui vartissa, ehdin juoksujalkaa käymään sekä täällä että kirjakaupassa. Ha! Onnea ja autuutta!
Ensimmäisestä paikasta löytyi yllä oleva kirja. Olisin ostanut sen vaikka aihe ei olisi kiinnostanut pätkääkään, niin upea se on ulkoasultaan. Tosin, onnekseni kyseessä on kirja, jonka hankkimista olen pitkään miettinyt, ja kun se osui kohdalle alennuksessa, niin olihan se pakko ostaa.

Oikeasti, aivan upean näköinen kirja. Pakko siitä on vielä toinen kuva laittaa. Ymmärrättehän te.

Tehdään yksi asia heti selväksi. Nimittäin se, että minä Rakastan sadetta ja viileitä ilmoja. Mikään ei mielestäni voita sitä, kun saa kesällä vetää villasukat jalkaan ja jäädä sohvan nurkkaan nauttimaan kirjoista ja lehdistä. Tosin, olen nyt viime aikoina tullut siihen lopputulokseen, että sadepäivien välissä olevat aurinkoiset ja lämpimät päivät lisäävät kummasti sadepäivästä nauttimista. Miten voi nauttia jostain, jota on koko ajan tarjolla? Joten säiden jumalat, jos sallinette minun hieman tarkentavan keväistä toivettani? Toivon viileitä ilmoja ja sadepäiviä kohtuudella, ja nauttisin mieluusti myös auringosta ja lämmöstä. Kiitos.

6 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Hyvännäköinen kirjan kansi!

Nii-i, sadepäivien välissä PITÄISI olla aurinkoa. Sillon saa suolaista ja makeaa hyvässä suhteessa.

Helmi Junika kirjoitti...

Tosi kauniin näköinen kirjan kansi ja tuon naisen kangas- ja tapettikuosit ovat todella ihania. Tekeikö hän muutakin taidetta? Kiitti kirjavinkistä -- tsekkaan kun kohdalle sattuu.

Tuula kirjoitti...

Normaalisti olen auringon ja helteen ystävä, mutta viime aikoina on ollut vähän toisinpäin.. Olen tykännyt näistä epävakaisista säistä ja nauttinut täysin siemauksin, kun on voinut hyvällä omallatunnolla vetäytyä laiskana möhömahana sohvalle. Aurinkoisella säällä poden aina sisällä ollessa tunnontuskia, kun muka pitäisi olla ulkona päätäpahkaa nauttimassa jokaisesta kesäisestä sekunnista...

Kesiah kirjoitti...

Ihanan tehokasta shoppailua. Lyhyessä ajassa hieno kirjaostos ja parikin liikettä läpikäytynä. Toivottavasti mies oli asiaankuuluvasti ylpeä vaimonsa suorituksesta.

inkivääri kirjoitti...

Liivia, näin se kai sitten on. Aiemmin olisin ollut ehdottomasti eri mieltä, mutta nyt alan näkemään asian eri tavalla.
Kaikkea kohtuudella.

Helmi Junika, kirja on hieno ja mielenkiintoinen. Värikäs persoona. Tapettitaiteilun lisäksi hän on/oli tunnettu laulaja ja tanssija, sekä myös maalari. Oikea monitaituri.

Tuula, mulla tulee samanmoisia omatunnontuskia kesällä kauniilla ilmalla. Ja niitä tulee paljon, kun viihdyn enemmän sisällä kuin ulkona, kelillä kuin kelillä.

Kesiah, uskoisin että mies olisi nähnyt asian hieman toisella tavalla. Mistä syystä en tehokkuudestani juuri mitään maininnutkaan ;)

Anne kirjoitti...

Onko tuossa Florence Broadhurstista kertovassa kirjassa myös kuvia? Saanko kysyä minkä hintainen se oli? Olen yrittänyt löytää sitä mutta hinnat ovat olleet todella kalliita.

Kesäterveisin,
Anne