22. syyskuuta 2008


Voi millä syyspäivillä meitä on nyt hemmoteltu! Ei millään malttaisi viettää yhtään hetkeä sisätiloissa vaan olla ulkona nauttimasta kaikesta - väreistä, tuoksuista, hehkusta, kirpeydestä. Mutta jahka illan tullen sisätiloihin taas palaillaan, on kiva nautiskella olostaan sohvan nurkassa. Toisella puolella uusi sukka-projekti (ohje täältä) Paraphernalia, joka on muuten aivan uskomattoman ihana ohje, ei malttaisi käsistään laskea. Toisella puolella sitten uusin Vakre Hjem-lehti. Jälkimmäisestä nyt kuvia, ensimmäisestä jahka eka kappale saadaan valmiiksi asti - ei enää paljoa puutu!
Juu, taas sillä on vaan kirja/lehtikuvia. Yritän ensi kerralla kunnostautua jossain muussakin. Mutta minkäs teet, suuri osa päivästä menee näitä(kin) kuvia tuijotellessa...

4 kommenttia:

anu kirjoitti...

Voi toi lehti on ihana kun vaan tulis kauppoihin myyntiin olen niin huono tilaamaan ulkomailta!
Ja sukka projektistasi odotan innolla kuvia!!!
Kivaa tiistaita!

*Marie* kirjoitti...

Hi,
these pictures look so great, I love all the white and the easy living!!! I wish you all the best..*Marie*

anu kirjoitti...

Heips taas päätinpä kuitenkin rohkaistua! Eli jos lehden tilaa esim tuosta linkistä jonka laitoit niin tuleeko lasku kotiin vai miten ja ymmärsinkö että vuoden hinta olis euroina 55e?ja onko kaikki laskun tiedot norjaa....sori että sinua näillä vaivaan!!

Inka kirjoitti...

Lehti on kyllä ihana :) On kyllä jännä ettei sitä ole myynnissä lehtikioskeissa, kuten Isabella's lehteäkään. Luulisi kysyntää kyllä olevan. Nettikaupoistahan sitä kyllä löytyy, jo ihan kotimaisistakin.

Marie, thank you :)

anu, itse tilasin sen aikoinaan Lehtiapajan kautta, mutta sieltä tilatessa lehti on kyllä aikas kallis. En osaa varmaksi sanoa miten suoraan Norjasta tilatessa homma etenee, mutta uskoisin sieltä saavan apuja ihan englanniksikin. Halvemmaksi lehti voisi ainakin tulla.