18. syyskuuta 2008

Jos metsään haluat mennä nyt...


Joskus kannattaa jättää kamera ihan suosiolla matkasta. Mutta komeat ovat maisemat.

16 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Kylläpä on kauniit kuvat ja tunnelmat.

Kanerva kirjoitti...

Onko jäkälää noin paljon! :O

violet kirjoitti...

No on! Siis komeeta.
Koirakin istuu maisemaan kun nyrkki silmään.
Mutta kai teillä joku kamera oli mukana kuitenkin....;-)
(nimim. "vaikea lähteä enää mihinkään ilman")

*Marie* kirjoitti...

Your baby has such a sweet smiling, what a beauty!!! It looks so cold on your photo, ...time for tea? My lyster is not very old I bought it here Nordhjem.dk and it´s , I think, from House Doctor. I wish you a great weekend and by the way the Westwood Lady rocks:)...*Marie*

isoinpapu kirjoitti...

Mikä söpöinen kannettava! Hienot maisemat. Mäkin haluan metsään!

anu kirjoitti...

Ihana pikkuinen selässäsi!!!
Ja niin rauhallista maisemaa!

emäntä kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä tuolla kelpaisi käyskennellä.

Iiriskukka kirjoitti...

Samanlaiset maisemat kuin anopin mökillä:)!Ihana poitsu liinassa!

tiuku kirjoitti...

Miten ihanainen pikkuinen liinassa. Muistelen tässä kuinka itse kannoin pieniäni, jota nykyisin ovat jo niin isoja tyttöjä ettei kantaminen oikein enää ole mukavaa. Metsään tekisi minunkin mieli.

Merruli kirjoitti...

Liinailuhaiku tulee tännekin kuvaasi katsellessa. Mieletön jäkälämetsä - täällä metsänpohjat täynnä rahkasammalta.

Malla kirjoitti...

Ihana koira, ja erityisen ihana ilme lapsellasi!

Lisäsin sinut linkkilistalleni, toivottavasti sopii.

Inka kirjoitti...

Kesiah, tiedätkö että vasta näissä kuvissa jäin ihastelemaan maisemaa. Ei sitä osaa niin arvostaa paikanpäällä, se kun nyt on "vaan" se paikka missä koirien kanssa käydään mummolareissuilla. Osaa sitä ihminen olla hölmö!

Kanerva, on sitä. Ja vielä enemmänkin! Viime syksynä oli mättäät vielä puolukasta punaisina, tänä vuonna siellä täällä yksittäinen marja.

violet, no olihan se kamera mukana. Mutta tuli vaihteeksi todettua se, että ei minusta ole koirien kuvaajaksi - ei ellei kamera ota kuvaa juuri sillä sadasosa sekunnilla kun painan nappia. Tai mieluummin vielä hetkeä aikaisemmin..

Marie, thank so much for your kind words :) The day was pretty cold, but it does feel so wonderful to go inside after a good walk in the cold, don't you think? :)

isoinpapu, kiitos :) Kannettava on tosi söpö, ja ihanan kevyt verrattuna isosiskoonsa samassa vaiheessa. Nyt vasta huomaa millaista jössikkää aiemmin tuli selässään kiikutettua.

anu, kiitos :)

emäntä, kyllä kelpaa se on totta :)

Iiriskukka, missäpäin anopin mökki on? Meidän maastot löytyvät Harjavallasta.

tiuku & Merruli, välillä tulee ihan tuska jo valmiiksi siitä, että pieni kasvaa niin vauhdilla ja mitäs sitten kun ei enää liinaan suostu? Onneksi nyt tykkää kuin hullu puurosta - voi sitä tunnetta kun nukahtaa ihan ihon kiinni :)

Malla, kiitos ja tottakai sopii! Salukit ovat kyllä suosikkikoirien kärkilistallani. Tämä kuvassa näkyvä vintiö on minun ja äitini yhteinen. Varsinainen tuulispää :)

anniina kirjoitti...

Kauniit maisemat! Noissa passaa tallustella. :)

Maija kirjoitti...

Hei, ihana suloinen kannettava sinulla! Ja hyvän näköinen liina, saako kysyä mikä/millainen se on? Itse kantelen vauvaa hug a bubissa, mutta ei se esikoisen (2 vee) kantamiseen oikein enää sovi. Tai sitten en osaa käyttää. Mahtaako löytyä jostain sidontaohjeita, täällä röyhkeästi vinkkejä vonkaan..

Inka kirjoitti...

Maija, kiitos ja tokkiinsa saa kysyä! Tuo oma liinani on Néobulle-merkkinen ja todella tukeva - vaikka sitten kaksivuotiaan kanniskeluun. Hug-a-bubilla pärjättiin esikoisen kanssa 6 kiloon saakka, sitten oli piti siirtyä tukevampiin liinoihin kun ei trikoinen enää tuntunut hyvältä. Kurkkaa kantoliinakanavalta (www.kantoliinakanava.fi) tai ysv-foorumilta (www.ysv-foorumi.com) sidontaohjeita ja yleisiä vinkkejä. Ja toki minäkin autan mielelläni jos vain pystyn, voit laittaa vaikka s-postia osoitteella inkanieminen@netti.fi :)

Maija kirjoitti...

Paljon kiitoksia, lähden tutkailemaan.