16. syyskuuta 2008

Totta puhuakseni


Elisa tunnusti, Maijja jatkoi. Minä koitan.

* olen väittänyt kivenkovaan peruuttaneeni eräänkin aikakauslehden, vaikka olen vain yksinkertaisesti jättänyt peruuttamatta ja sitten laskun maksamatta. Nyt kukaan lehtimyyjä ei enää usko puheitani eli ehkä on aika oppia sanomaan "ei kiitos" lehtimyyjille.

* teini-iän ohittaneena valehtelin eräällekin poikaystävä-kandidaatille entisten poikaystävien määrän. Isommaksi. Niin että olen minäkin ihan varmana maailmaa nähnyt ja paljon kokenut.

* olen kertonut kaverille autoni olevan huollossa kun on pitänyt lähteä yhdessä reissuun. Mutta niinä kertoina auto oli oikeasti tosi sottainen enkä jaksanut sitä siivota.

* aika paljon sairastelin eräänkin koulun oppilaana. Mutta paljon vähemmän kuin poissaololapussa luki.

* televisiota meillä ei ole. Ainakaan mökillä.

* lapsena uskottelin pikkuveljelle että pihlajanmarjat ovat terveellisiä ja maistuvia. Ja kun pikkuveli niitä syötyään tuli kipeäksi, esitin tietämätöntä. Mutta jäin kyllä kiinni ja sain arestia.

* liioittelen/vähättelen/valehtelen oikeasti paljon enemmän. Mutta en ole varma kuinka moni kaveri tätä lukee, niin ehkä on parempi olla ihan kaikkea kertomatta. Niin että soittelevat vielä jatkossakin.

6 kommenttia:

anu kirjoitti...

Niin noita tommosia taitaa olla meillä kaikilla! ja välillä mua jopa kaduttaa kun en osaa sanoa pientä hätä valhetta vaan sitten jälkeen harmittelen mitä tuli luvattua!Ja teininä on tullut sanottua yhtä sun toista vähemmän totta!:)

Merruli kirjoitti...

Pitää kyllä paikkansa, joissain asioissa on vain helpompi vetää raja valheen ja toden rajalle.Puolitotuuksia tulee viljeltyä aika lailla suhteessa omiin lapsiin, etenkin tyyliin: "ei kaapissa kyllä nyt ole mitään hyvää".

Katilein kirjoitti...

Hauskoja tunnustuksia! Itseltäkin löytyisi noita ja osa tosi noloja...

rike kirjoitti...

you are knitting socks? it ist the right time for it!
have a wonderful day!
rike.

maijja kirjoitti...

Hehe (kjähkjäh), pikkuveljen huijauksista saisi aivan oman listansa! Nyt ihan harmittaa, etten itse keksinyt syöttää pihlajanmarjoja...

Liivia kirjoitti...

Valehtejiaksi tunnustauduin jo Maijjan luona.

Mutta nyt kehun sukkaa, on niin hyvän värinen!