16. marraskuuta 2008

mutta enhän mä edes tykkää punaisesta,


sanoi hän punaisessa yöpaidassaan ja punaisissa pyjamapöksyissään.
Kah!, kahvikuppikin on punainen. No villasukissa on sentään mustaa.
Mihin tämä kaikki vielä johtaakaan?

7 kommenttia:

helmineiti kirjoitti...

Uusi aluevaltaus?:)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkään en punaisesta oikein pidä, mutta kummasti sitä päälleen pukee. :) No, ainakin sisustuksessa kulkee raja, ei mitään punaista...eikä mustaa!

Inka kirjoitti...

helmineiti, ilmeisesti! Huomaan jo haaveilevani punasävyisestä neuleestakin. Ohhoh!

anonyymi, itse olen tarkempi siitä mitä päälleni laitan, kuin mitä kotoa löytyy. Jotenkin tähän asti punainen on tuntunut vaatteissa liian vaativalta, huomiotaherättävältä, räikeältä. Nyt se tuntuu lämpimältä, hauskaltakin. Hitaasti mutta varmasti.
Musta on ikisuosikki, se on haarniska. Aina turvallinen valinta :)

Miia kirjoitti...

Minä pidin ennen punaisesta ihan valtavasti (tosin en ehkä olisi esimerkiksi punaista sohvaa hankkinut). Sitten tuli totaalistoppi. Nyt huomaan, että aina syksyllä joulun lähestyessä kaipaan punaista kotiini, mutta arastelen. Kesällä taas olen rohkaistunut pitämään punaisia vaatteita yhdistettynä valkoiseen ja farkkuun. Sesonkiväri siis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, siis sisustuksessa ei kotoani löydy punaista eikä mustaa. Vaatteissa varsinkin kesällä päälle tulee punaista helpostikin ja musta vaatehan on aina tyylikäs. Päällä ne värit menee, nehän kuitenkin ovat ajoittaisia, mutta sisustuksen värit toimivat pitempäänkin. Suosikkivärejäni ovat valkoinen, harmaa, ruskea ja vihreä, niitä on päälläkin enemmän kun ovat enemmän mieleen.

aurinko ja kuu kirjoitti...

uudet värit hiipii usein salakavalasti ... mäkin ihan vahingossa sovitin voimakkaan lilaa(yök) takkia ja kah!se sopi ihanasti...nyt pitäis vaan raaskia ostaa se.

emäntä kirjoitti...

No en minäkään!! Paitsi ehkä joistain murretuista sävyistä... oranssista, mahongista, harmaalla sotketusta vaaleanpunaisesta... Kotiin tulee jouluksi myös ripaus ihan puhdasta punaista. Punainen taitaa sittenkin olla ihan ok=).