2. tammikuuta 2009

Lines & ShapesLines & Shapes sai alkunsa kahden lahjakkaan naisen, Maria Vettesen ja Lena Corwinin, toimesta. Ideana on tuottaa sarja kirjoja, joissa jokaisessa on oma visuaalinen teemansa, aina eri taiteilijoiden & käsityöläisten toteuttamana. Ensimmäinen kirja, volume 1, näki päivänvalon helmikuussa 2008. Kokonaisuudessaan viime vuonna ilmestyi seitsemän Lines & Shapes -kirjaa.
Itselleni olen raaskinut hankkia kirjoista vasta kaksi, postikuluineen ulkomailta tilattuna pienelle kirjalle kun tulee helposti hintaa. Molemmat kirjat ovat kuitenkin olleet ehdottomasti hintansa arvoisia. Niissä on jotain puhuttelevaa, inspiroivaa niin ajatus- kuin tunnetasollakin. Yksinkertaista, kaunista, toimivaa. Taitaa olla sanomattakin selvää, että loputkin kirjat ovat hankintalistalla..
Yläpuolella olevat kuvat ovat volume 1:stä, alapuolella volume 4:sta. Lines & Shapes sivustolla löytyy kirjoista lisää kuvia, kannattaa kurkata.
4 kommenttia:

design inkamaria kirjoitti...

onpa tosiaan ihanan inspiroivia kuvia! miten on sujunut uuden kameran kanssa?

tiuku kirjoitti...

Hurmaa!
Tähän näin vähän jälki junassa kommentoin että olen kanssa ihan ihastunut polaroid kuviin, ja sinunkin kuviisi! ihanan nostalgisia :-)
Pitää mennä kanssa visiitille tuonne sivuille, kiitos linkki vinkistä !

Liivia kirjoitti...

Minulla jäi yhteen tilaukseen hienosta ideasta huolimatta. Kappaleessani oli kuvien painojälki niin tuhruista, ettei niistä ottanut aina oikein selvää. Niinkuin painokone olisi jotenkin takkuillut, ja ehkä se olikin minun kappaleessani. Huonoa säkää ehkä siis vain.

Inka kirjoitti...

design inkamaria, kiitos kysymästä hyvin on sujunut :) Opetteluahan se vasta on mutta muutaman kerran olen jo saanut omilla asetuksilla "parempia" kuvia kuin automaattiasetuksilla joten eiköhän tämä tästä vielä voitoksi käänny! :)

tiuku, polaroid-kuvat ovat kyllä vallan ihania. Juurikin nostalgisia. Kaivoin esiin vanhoja polaroid-kuvia lapsuudesta ja voi mikä fiilis niistä tuleekaan :)

Liivia, tosi kurjaa! Ei ihme ettet innostunut tilaamaan yhtään useampaa. Toivottavasti tuota ei ole useammassa kirjassa, vaikka yksikin kyllä on ihan liikaa. Jos haluat, voin laittaa nuo minun kirjani sinulle lainaan?