7. helmikuuta 2009

keittiössä
Utuisena ja hiljaisena lauantai-päivänä on mukava uneksia kauniiden kuvien ja kirjojen äärellä. Unelmieni keittiön olen löytänyt Simply Contemporary -kirjan sivuilta. Se olisi yhdistelmä näitä kahta, lisänä vielä aavistus romanttista tunnelmaa. Jotain niin kuin alla olevassa kuvassa. Kyllä siellä kelpaisi. Keitellä ja istuskella.


Nyt istuksin mummolan keittiössä, kikherneet porisevat hiljakseen hellalla . Kuuntelen yläkerrassa nukkuvaa vatsatautista, kissan hiljaista kehräystä ja ulkona levittäytyvää sumua. Ehkä juon kupillisen teetä. Ihana rauha.

7 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Mukavan näköisiä kuvia. Tuollaisia yläkuvan tapaisia verhoja minä tarvitsisin keittiön "romukolon" eteen. Nyt se näyttää kovin ankealta sekalaisine tilpehööreineen :(

Hyvää mummolafiilistä!

Helinä kirjoitti...

Ihana köökki!
Innostuin muutama viikko sitten irrottamaan kulahtaneet keittiönkaapistojen ovet ja ompelemaan tilalle vähän samantapaiset liinat. Hyvältä näyttää, tuo kaivattua pehmeää maalaistunnelmaa pieneen kaupunkikeittiöön.
Mukavaa viikonloppua ja rauhaa edelleen.

aurinko ja kuu kirjoitti...

hmmm...
Tuollaisia muurattuja keittiöitä on ranskassa paljon...Mun syntymäkodissakin Pariisissa oli ja olen jäänyt sellaista itsekin kaipailemaan....Kukahan sellaisen täällä osaisi tehdä...
Ja paranemisia potilaalle.

Inka kirjoitti...

Tuula, noissa verhoissa on sitä jotakin simppeliä kauneutta mikä kovasti viehättää. Mutkatonta ja ajatonta :)

Helinä, voi kun kuulostaa keittiönne kivalta. Kokeilisin heti meilläkin, mutta nuorempi ipana ei tahdo edes ovien kanssa pysyä poissa kaapeista. Joten pitää vielä hetki odotella :)

aurinko ja kuu, ranskasta nuokin keittiöt ovat: ylempi saintongesta ja alempi marseillesta :)

Liivia kirjoitti...

Juuri kyseistä keittiön kuvaa (+muutamaa muuta samasta kirjasta) meillä leviteltiin kun suunnittelimme keittiöremppaa.
Ja oli muuten kaikkein halvin ratkaisu. Osoittautunut myös erittäin käytännölliseksi. Ei mitään tiellä olevia kolisevia ovia jne.

Kaylovesvintage kirjoitti...

looks like a great book

Ada och Emil kirjoitti...

Voi jukra mikä unelmien keittiö...ihan just kaikki mitä tarvitsee mutta kuitenkin tosi käytännöllinen :)