19. maaliskuuta 2009

Sjarmerende Gjenbruk


Sjarmerende Gjenbruk oli totaalinen heräteostos. Näin kuvan tai kaksi jollain nettisivulla ja hups, tilasin sen samantein. Jälkeenpäin iski jo pienoinen heräteostajan morkkis - pitääkö sitä aina toimia hetken mielijohteesta.. Loppu hyvin, kaikki hyvin, huolet osoittautuivat turhiksi. Kirja on kertakaikkiaan hurmaava ja täydellisesti ostamisen arvoinen (joo, myönnän itse ensimmäiseksi että kirjahyllyä katsomalla aika moni kirja taitaa täyttää nuo kriteerit, kröhöm)


Kirja onnistuu mielestäni mahtavasti yhdistämään kauneuden, romanttisuuden ja rosoisuuden. Ja vielä yhdistämään ne niin mutkattomasti ja vaivattomasti, että kirja ei tunnu kirjalta, vaan pikemminkin kurkkaukselta sadunomaiseen kotiin. Tai yksinkertaisesti satuun.
Mikään ei kirjassa tunnu yliampuvalta - ei romanttisuus eikä rosoisuus. Läpi kirjan koin pieniä "ahaa-elämyksiä", niin simppeliä ja mutkatonta oli sen anti.


Kirjan takasivuilta löytyy kokoelma askartelu- ja ompeluohjeita. Mukava lisä kaikille käsistään näppärille - mitä minä tosin en juurikaan ole, mutta siitä huolimatta useampikin ohje jäi kummittelemaan ajatuksiin.Kirjan toisella kirjoittajalla, Hanna Kristinsdóttirilla on muuten oma blogi, jossa hän jakaa lisää kauniita ja inspiroivia kuvia. Kannattaa kurkata!


Ensi kerralla esittelyssä toinen uutuuskirja, "Thrifty Chic". Eikä muuten yhtään hullumpi opus sekään!

10 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Kiva kun bloggasit tästä, mielenkiinnolla odottelin millainen se on, kun näin sen kannen aiemmassa postauksessasi. Kauniin näköinen kirja. Ajattelinkin että tykkäät thrifty chic -kirjasta! Se on kivan värikkään oloinen kirja.

emäntä kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ja kuvatkin ovat mainioita, pakkohan tuota on päästä selailemaan =)

aurinko ja kuu kirjoitti...

On kiva kun esittelet kirjoja täällä. Minun tulee ostettua niitä aika vähän ,vaikka kuolaankin niitä täällä ja kirjakaupoissa...nuukuutta kait.

Helinä kirjoitti...

Kirjaesittelyt on aina tervetulleita. Kiitos!

Houkuttelevalta näyttää tämäkin. Toivottavasti pääsen jossain selailemaan.. vaikka kukkaron kannalta parempi jos en.
Mutta kun kirjat on niiiin.....:)

Inka kirjoitti...

Nuttula, tykkäsin tästä tosiaan kovin mutta luulenpa, että Thrifty Chic on kuitenkin enemmän "minunlaiseni" kirja. Värikäs ja huoleton :)

emäntä, kannattaa ehdottomasti selata! Voi kun olisikin semmoinen verkossa toimiva lainauspalvelu, että saisi halutessaan aina lainaksi mukavan näköisiä kirjoja joita ei kovin helpolla omasta lähikirjastosta löydy.

aurinko ja kuu, tuota nuukutta saisi tarttua hieman minuunkin. Juuri syksyllä hankittiin lisää kirjahyllytilaa ja nyt sekin jo näyttää olevan tupaten täynnä. Yritän selitellä itselleni, että ammattikirjallisuutta, ammattikirjallisuutta.. :P

Helinä, kiitos kun jaksatte niitä lukea :) Kirjat ovat juuri niin. Kirjat ovat.

Ilona kirjoitti...

Kiitokset jälleen kirja- ja blogivinkistä!

Inka kirjoitti...

Ilona, eipä kestä :) Näitä on ihan hirmuisen mukava tehdä!

piia-h kirjoitti...

taisi löytyä uusi himotus kirjahyllyyn. minäkin pidän noista kirjaesittelyistäsi- olen aika varovainen ostamaan kirjoja ellen tiedä että on varmasti mieluisa. ainakin nuo kuvat ja kirjoitus vakuuttivat minut.

mukavaa viikonloppua sinulle

minna kirjoitti...

hei, nyt olen vähän avuton, mutta voitko laittaa linkin sinne Hannan blogiin, en löytänyt googlen kautta?!

sanika kirjoitti...

Onpas todellakin ihania,inspiroivia kuvia,kiitän minäkin vinkistä!